Filorga

Filorga: Injecties in een potje?! Waar of niet waar?

Injecties in een potje?!

Filorga: Ze zeggen dat het injecties in een potje zijn. ja ja, natuurlijk, mooi verkooppraatje. Ik ben het voor je gaan testen of dit waar is of juist niet.

Filorga:

Eerst even wat informatie over Filorga:

Filorga is niet zo maar een cremetje, maar “injecties in een potje”! Dr. Michel Tordjman heeft samen met een groep specialisten in 1978 onderzoek gedaan naar huidveroudering en hebben deze “injecties in een potje” ontwikkeld naar aanleiding van cosmesotherapie (een dermo-cosmetische productlijn). En de resultaten liegen er niet om! Nu, bijna 40 jaar later, zijn zij nog steeds de pioniers in de strijd tegen huidveroudering. De Filorga behandelingen (injecties ter opvulling van rimpels, polyrevitaliserende mesotherapie-injecties en medische peelings) worden dagelijks in vooraanstaande medische praktijken gebruikt en wij kunnen nu er ook van gaan genieten, maar dan zonder de pijnlijke injecties. Wel met een heerlijke crème.

De exclusieve formule van deze crème bestaat uit een combinatie van hyaluronzuur en een mix van 55 ingrediënten:

 • 14 vitaminen
 • 24 Aminozuren
 • 6 Co-enzymen
 • 5 Nucleïnebases
 • 4 Mineralen
 • 2 Antioxidanten

De werkzame stoffen dringen diep in de huid door, waar ze heel geleidelijk vrij komen en naar de behoefte van de huid, worden afgegeven. Dit allemaal voor een perfect geoptimaliseerd en prachtig natuurlijk resultaat.

So far so good. Nu maar eens zelf testen.

Filorga Time Filler (mat) anti-rimpelcrème:

Als eerste neem ik de Time filler anti-rimpelcrème onder handen. Deze crème bestrijdt:

* Rimpels: de combinatie van hyaluronzuur en collageen vullen de rimpels aanzienlijk op. Een soort botox in een potje voor een jongere en egaal ogende huid.
* Poriën: bevat actieve bestanddelen die de poriën verfijnen na 14 dagen en die de oneffenheden verminderen. De huid ziet er gladder uit.
* Glimmen: bevat zink pidolaat en plantenextracten die de huid matteert en het glimmen vermindert.

Je brengt deze crème ’s ochtends aan op het gezicht en de hals.

Filorga
 

Conclusie:

De punten die ik hierboven heb genoemd zijn voor mij (en ik denk voor veel vrouwen) een doorn in het oog. Ik heb niet veel rimpels, maar diegene die ik heb, wil ik liever zo snel mogelijk zien verdwijnen. En datzelfde geldt voor mijn poriën. Ik merkte na verloop van tijd dat mijn huid gladder aanvoelde. Mijn poriën waren echt vermindert! Daarnaast heb ik een flink glimmende T-zone. Altijd een obstakel. Ik poeder mij de hele dag suf. Maar met deze crème merk ik wel dat het wat matter oogt. Oke, de glim is niet helemaal weg, maar het is wel aanzienlijk minder. De poederkwast blijft nu lekker thuis!

Filorga
 

Al met al een erg fijne crème. Hij trekt snel in en laat geen vette laag achter. De crème is niet heel erg goedkoop, maar ik heb het er wel voor over. Nu is hij ook nog eens met 20% korting van €58,50 naar €46,80!

Filorga Perfect+ serum:

Het volgende product is de Perfect+ Serum. Dit serum bevat alle geneeskundige expertise van Filorga voor een fantastische huid:

* Kraaienpootjes en huidkorrel: door een trio van actieve stoffen (skin booster + peeling-like + NCTF) wordt de huidvernieuwing gestimuleerd om de huid glad te maken en een jongere uitstraling te geven.
* Poriën en glans: een speciale werkstof vernauwt de poriën en matteert de huid voor lange tijd.
* Gezonde uitstraling: door een plantaardige werkstof krijgt je huid een gezonde uitstraling met een natuurlijke teint.

Dit serum heb ik aangebracht nadat ik ’s avonds mijn huid had gereinigd en voordat ik ging slapen.

Filorga
 

Conclusie:

de punten die hierboven worden beschreven zijn vergelijkbaar met de punten van de Time Filler anti-rimpelcrème. Ook hier worden de poriën aangepakt, de glans tegengegaan en de huidvernieuwing gestimuleerd. Maar een serum is altijd intenser dan een crème. En dan is er ook nog een bijkomend voordeel dat je een natuurlijke teint krijgt. Oke, dat laatste heb ik niet echt gemerkt, maar dat komt misschien ook omdat ik een enorme lichte huid heb. Ik merkte bij dit serum inderdaad dat mijn poriën minder werden en mijn huid werd gematteerd. Ik denk wel dat het extra werkt in combinatie met de Time Filler crème die ik voor overdag gebruik, dat deze twee producten elkaar versterken.

Filorga
 

Ook dit serum smeert lekker weg. Het voelt niet trekkerig aan en de huid neemt het serum snel op. Ook hierbij krijg je nu 20% korting en betaal je ipv €54,90 nu maar €43,92! Bijkomend voordeel van dit serum is dat het in een flesje zit met een pipet. Dan hoef je dus niet met je vingers het product aan te raken, zodat er geen bacteriën in de crème kopen. Dit vind ik altijd wel een groot pluspunt. Natuurlijk kun je bij een potje een spateltje gebruiken, maar bij mij duurt dat ongeveer een week en dan in mijn haast, gebruik ik het spateltje niet meer. Dan is het te laat en zitten de bacteriën van je vingers al in het potje.

Filorga
 

Online Pharma Box:

Deze producten zijn afkomstig van onlinepharmabox. Dit is een online-apotheek uit België die ook in Nederland levert. Zij zijn genotificeerd bij het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG), dat controleert of de Belgische online-apotheken voldoen aan alle wettelijke voorwaarden en verplichtingen. Je kunt bij Onlinepharmabox gezondheidsproducten bestellen van alle grote merken die er maar te bedenken zijn.

Tags:
2 Reactie's
 • Sarah - Little Family of 3
  Geplaatst op 20:04h, 03 oktober Beantwoorden

  Dat zien er aangename producten uit, ik heb ook wel een aantal lijntjes die opgevuld mogen worden.

  • Kiki
   Geplaatst op 10:20h, 05 oktober Beantwoorden

   Helaas krijgen we dat, naarmate we ouder worden 🙁

Geef een reactie