newa

NEWA: Mijn rimpellige kop weer rechttrekken? Kan dat?

Rimpels en ouderdom!

Ja, ook ik wordt ouder, maar NEWA gaat mij helpen om mijn opkomende rimpels tegen te gaan. Maar doet het ook wat het zegt? Ik ben het gaan testen voor jullie!

NEWA:

NEWA is ontworpen door Endymed. Dit is de uitvinder van de 3DEEP technologie die de huidcellen voorziet van de energie die nodig is om de collageenproductie te stimuleren en dus rimpels te verminderen. Verder wordt je huid gelift en versterkt, zodat je huid elastischer wordt en er jonger uit ziet. En dit allemaal in een handige applicator met bijbehorende gezichtsproducten voor thuisgebruik. Hoe makkelijker wil je het hebben? Maar werkt het ook? ik ben het voor je gaan testen!

newa

Hoe ontstaan rimpels?

Ik zal je gelijk maar uit de droom helpen: iedereen krijgt rimpels, alleen het is erfelijk belast wanneer je ze krijgt en hoeveel je er krijgt. Een rimpel is eigenlijk een vouw in het huidoppervlak. Door het verzakken van de huidstructuur ontstaat er een ‘breuk’ (ook wel een cutane breuk genoemd). Deze verzakking wordt veroorzaakt door een teruglopende aanwezigheid van tweetal eiwitten: Collageen en Elastine.

Als je de 30 bent gepasseerd begint de huid minder collageen te produceren. Het verlies van collageen kan oplopen van 1 tot 2% per jaar. Behoorlijk wat dus. Ook de elastine wordt geleidelijk minder. Stel je je huid veel bloot aan de zon, dan gaat de afbraak van elastine helaas sneller. Maar ook roken is niet echt bevorderlijk voor een rimpelloze huid.

NEWA heeft dus de oplossing om de natuurlijke aanmaak van collageen onder de opperhuid te stimuleren waardoor je rimpels vervagen en je huid strakker wordt en je er jonger uitziet.

Hoe de NEWA te gebruiken:

Als eerste kies je de zones uit die je wilt behandelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het voorhoofd of de kin. Gedurende een maand lang gebruik je de NEWA 5 keer per week op de gekozen zones. Samen met de NEWA Lift Gel, maak je optimaal gebruik van dit apparaat. Daarna herhaal je de behandeling 2 keer per week voor het behoud van de resultaten. De behandeling van 1 zone duurt 4 minuten en het mooie is is dat het toestel dit allemaal zelf regelt. Het enige wat jij hoeft te doen is: genieten van de heerlijke gezichtsmassage van de NEWA die een rustgevende warmte afgeeft.


newa

De test:

Ik kreeg het NEWA toestel binnen samen met de Lift Gel en de Clarifying Gel. De Lift Gel herstelt het collageen, vermindert de rimpels en verstevigd en lift je huid. De Clarifying Gel doet eigenlijk hetzelfde als de Lift Gel, maar behandelt ook de vette huidzones en vermindert onzuiverheden. Vooral de Clarifying Gel trok mijn aandacht, omdat ik een behoorlijke vette T-zone heb.

newa newa
Laat ik er gelijk bij zeggen dat ik gezegend ben met een niet al te rimpelvolle kop (bedankt mam!). Maar dit jaar wordt ik 40 en de eerste tekenen van het ouder worden zijn toch echt wel zichtbaar. Dus dit apparaat kwam op een zeer goed moment binnen. Ik ging het product testen en in eerste instantie dacht ik dat hij kapot was. Hij maakte geen geluid, trilde niet en bewoog ook niet. Hum, vreemd. Toch de instructies gevolgd en wat bleek, het apparaat wordt warm. lekker warm zeg ik er gelijk bij. Te heet zou niet goed zijn. Ik heb het apparaat gebruikt op mijn voorhoofd en op mijn wangen. In het begin voelt het raar aan, alleen warmte. Ik had het idee dat het niets deed. maar even volhouden maar en na 4 weken zag ik dat mijn huid “gladder” was. Zachter en fijner zeg maar. Ik heb niet enorme diepe rimpels, maar ik zag toch dat het er “jonger” uit zag. Het werkt dus wel!

Nu, twee maanden later is het resultaat hetzelfde als na die drie weken. Maar ik ben er blij mee. Vooral dat mijn huid gladder is geworden vind ik erg fijn.

Prijzen:

Begin met een straters kit. Hier vindt je het NEWA apparaat en de Lift gel. Dit pakket kost €349. Ik begrijp dat het een behoorlijke uitgave is, maar bedenk er wel gelijk bij dat behandelingen in een schoonheidssalon even duur of zelfs duurder zullen zijn! De Lift Gel (€39,90) en de Clarifying Gel (€49,90)  zijn daarna apart te bestellen. Je kunt het online bestellen, maar ook in de webshop van ICI Paris.

Tags:
,
10 Reactie's
 • Babs
  Geplaatst op 16:49h, 27 april Beantwoorden

  Dit vind ik interessant! Ik ben nu 58 en begin mij nu flink te storen aan mijn rimpels. Ze schieten er al in als ik al in de spiegel kijk.
  Benieuwd hoe de NEWA jouw bevalt!

  • Kiki
   Geplaatst op 21:56h, 28 april Beantwoorden

   Haha! Mijn huid is egaler en gladder geworden! Erg fijn!

 • Heather Noire
  Geplaatst op 02:20h, 19 mei Beantwoorden

  This was a lovely review. I really like your blog and photos 🙂 http://www.bauchlefashion.com/2017/05/cannes-hottest-moments.html

 • van leeuwenborgh
  Geplaatst op 20:31h, 27 december Beantwoorden

  Ik vind het jammer dat ik niet het juiste adres vind om producten bij te bestellen

  • Kiki
   Geplaatst op 21:03h, 27 december Beantwoorden

   Als het goed is is de Newa te koop bij ici paris xl. 🙂

 • ciby
  Geplaatst op 13:40h, 15 maart Beantwoorden

  ik overweeg om het toestel aan te schaffen maar ik twijfel nog aan de resultaten. ik heb grove rimpels op mijn voorhoofd. Kan dit vervagen door zo een toestel?

  • Kiki
   Geplaatst op 21:49h, 16 maart Beantwoorden

   Ik denk dat het zeker minder zal worden, maar het zal niet helemaal verdwijnen denk ik. Zelf heb ik niet enorme diepe rimpels, maar ze zijn wel minder zichtbaar geworden.

 • nadine schoone
  Geplaatst op 22:52h, 27 december Beantwoorden

  super apparaat ben er heel te vreden mee maar mijn vraag is moet je na de behandeling je gezicht reinigen voor die gel die je erop gebruikt

  • Kiki
   Geplaatst op 23:00h, 27 december Beantwoorden

   Ik maak wel mijn gezicht schoon, maar of dat echt nodig is, durf ik niet te zeggen, misschien kun je dat het beste vragen bij ICI paris?

Geef een reactie