Knus of Kneuterig patchwork? Of is het juist hip en happening?

Patchwork.

Al enige tijd ben ik bezig om mijn slaapkamer op te pimpen. Zo heb ik de juiste matras gevonden en de juiste hoofdkussens. Maar ook de gordijnen en het beddengoed kwamen voorbij. Nu was het tijd voor de puntjes op de i. Hoe finish ik mijn slaapkamer af, maar blijft het wel mijn eigen veilige coconnetje? Misschien iets van Robin Design?

Robin design:

Robin design is gevestigd in Enschede en heeft een Webshop met merken als oa Zuiver, Kare Design en Leitmotiv. Prachtige merken met geweldige ontwerpen. Ik was op slag verliefd op dit geweldige bankje:

Kare design, Robin Design patchwork
 

Kare design:

Dit Patchwork bankje is ontworpen door Kare Design en heeft een lief, romantisch uiterlijk. Maar met een originele en grappige twist door het gebruik van verschillende stoffen en designs. Geweldig voor mijn bed. Dat maakt alles af! Prijs: €109, Afmetingen: H 54 cm, B 100 cm, D 30 cm.

Ja, voor mij werkt Patchwork zeer zeker! Vaak heeft patchwork nog dat oubollige karakter van de muffe ‘oma’ dekens, maar dat is helaas mis gedacht. Patchwork is booming en hip! En ik ben groot fan!

Cubist Display van Umbra:

Verder viel mijn oog op deze mooie kubus voor aan de muur. Origineel! De Cubist display van Umbra is een unieke opbergkast, gemaakt van metaal. Bovendien beschikt deze Cubist display over een meegeleverde houten bloempot, wat het een uniek design geeft. Prijs €49,95, Afmetingen: H 39cm, B 38cm, D 12cm.

Ik wilde hem ophangen, maar tot nu toe heeft niemand een drilboor voor mijn betonnen muur, waar ik hem natuuuuurlijk perse aan wil hebben hangen. Dus ik plaats maar even een foto van de site zelf. hebben jullie toch ook wel een idee dacht ik zo!

Cubist display, umbra
 

Mijn veilige coconnetje is af en ik ben er heel erg blij mee. Het patchwork bankje is echt een eye-catcher en de kubus is ook top. Ik heb hem nu nog op mijn side-table staan, maar zodra hij hangt is het helemaal af.

Voordelen van Robin Design:

 • Gratis verzending en retournering
 • 2 jaar garantie
 • Achteraf betalen
 • Kies je eigen afleverdag

Contact Informatie Robin design:

Robin Design B.V
Rigtersbleek-Zandvoort 10, ruimte 0.03
7521BE Enschede
053 76 30 416
Klantenservice@robin-design.nl

Dus duffe, oubollige, muffe, ‘oma’ patchwork deken eruit en hippe, design, trendy patchwork bankje erin. Zijn jullie het daar mee eens of is patchwork toch niet echt jou ding?

2 Reactie's
 • Denise
  Geplaatst op 14:46h, 25 november Beantwoorden

  I didn’t know this designer, but I loved what I saw now! I have patchwork at home all over 🙂 I know many people like, many don’t, but the way I dress reflects very much in my home decoration, and that’s the way I feel good 🙂 So I would love to have this recamier, so lovely!
  DenisesPlanet.com

  • Kiki
   Geplaatst op 17:22h, 25 november Beantwoorden

   Patchwork is booming! 😉 i love it too! the colours are wonderfull!!

Geef een reactie