Cube collection

3D cube collectie, een statement ketting voor alledaags gebruik.

Statement piece!

Vandaag neem ik jullie mee naar een bijzondere 3D collectie, waarbij je bij elk outfit een bijpassend collier kunt samenstellen. De 3D Cube Collectie!

Wat is Fates?

De 3D Cube Collectie is een onderdeel van het merk Fates dat is opgericht in 2005 door Rita Radoux en Marloes Bruijn. Moeder en dochter runnen samen dit bedrijf van mooie en exclusieve modeaccessoires die op een eerlijke manier worden gemaakt. Het ontwerp gedeelte ligt voor het grootste gedeelte, in eigen handen, maar ze werken ook samen met verschillende Nederlandse en Europese ontwerpers, waardoor je een bijzondere mix krijgt van originele tassen, sjaals en sieraden. Vooral het contrast is duidelijk aanwezig. Strakke sieraden (denk dus bv aan de 3D Cube collectie) en uitbundige tassen van het merk By-Lin. Verder is er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke of gerecyclede materialen.

De naam Fates:

Waar komt de naam Fates vandaan? Rita en Marloes leggen het uit:

De drie dochters van Zeus staan bekend als the Fates -lotsgodinnen- die samen het lot van zowel Goden als stervelingen in handen hebben.
Deze Fates hebben een subtiele, maar zeer grote macht en kracht.
Nona: de jongste, is de spinner van het leven, ze spint de levensdraad.
Decima: de middelste, zij beslist hoe lang iemands leven zal duren en meet de lengte van zijn draad.
Morta: de oudste godin, is degene die met haar schaar de draad des levens doorknipt.
Deze drie vrouwen kennen de toekomst en omdat zij het lot van anderen in handen hebben zijn ze zeer gevreesd.

3D Cube Collectie:

Ze hebben dus een fantastische collectie 3D Cube sieraden. Deze sieraden zijn gemaakt van kunsthars en de spang van PVC rubber. Ze hebben gekozen voor dit materiaal omdat het licht in gewicht is en dus goed draagbaar. De sluiting is magnetisch, dus je zit niet te stoeien met een vervelende sluiting. Deze magnetische sluitingen zijn verkrijgbaar in verzilverd, verguld, rosé goud verguld en nikkelvrij. De Cubes hebben een fantastische optische illusie. Het lijkt namelijk net of je een groot blokje aan je spang hebt hangen, maar in werkelijkheid is dit niet zo. het leuke van deze serie is, dat je eindeloos kunt varieren, want de cubes zijn makkelijk van de spang af te halen en zo kun je combineren zo veel je wilt. Een spang met 1 Cube kost €42,50. Daarnaast kun je losse Cubes bestellen om je collier compleet te maken en kosten per stuk €9,95. Daarnaast hebben ze ook bijpassende PVC rubberen armbanden die tussen de €11,95 en €19,95 kosten. Erg leuk zijn de PVC rubberen spangen en armbanden met bolletjes erin. Grappig en origineel.

Cube collection
Cube collection

My choice:

Ik houd van aparte sieraden en daarom ben ik gevallen voor de spang in het bruin en transparant met gouden balletjes. Samen met de Cubes: Tiger eye, Taupe en Messing. Ik dacht een mooie combi, alleen vond ik achteraf de Taupe kleur er niet helemaal bij passen. Maar deze ga ik dragen aan een zwart spangetje, die ik nog had liggen. De andere combi is erg mooi. Al behoorlijk wat complimentjes over gehad. Daarnaast zit het collier ook lekker. Licht van gewicht en makkelijk om te doen.

Cube collection
3D Cube Collectie

Kortingscode:

Het leuke van alles is dat je nu 20% korting krijgt op de Cube Collectie in de webshop met de code: KIKIBLOG. Let op: deze code is maar 3 maanden geldig!!! Dus wees er snel bij! Update: Deze aktie is helaas afgelopen.

2 Reactie's
  • Tineke de Roos
    Geplaatst op 15:21h, 17 maart Beantwoorden

    Zie toevallig deze super mooie ketting.!
    Heel apart deze spang in het bruin en transparant met gouden balletjes en fantastisch met de cubes tigereye en messing
    Waar kan ik deze bestellen?

Geef een reactie