Maxshopping

Alle Eetkamerstoelen onder 1 dak bij Alleeetkamerstoelen.nl!

Eetkamerstoelen.

Als eerste natuurlijk voor iedereen de beste wensen! Ik ben weer fris en fruitig om het nieuwe jaar te beginnen. Lezen jullie mee? Ik was mijn oude eettafel met stoelen helemaal zat en ben op zoek gegaan naar een nieuwe eethoek. Nieuwe eetkamerstoelen horen daar natuurlijk ook bij en ik kwam uit bij Alleeetkamerstoelen.nl.

Alleeetkamerstoelen.nl:

In 2013 zijn 4 vrienden, met een passie voor interieur, deze webshop begonnen.

Stel: je bent op zoek naar eetkamerstoelen. Overal op het World Wide Web vindt je verschillende fabrikanten die de meest mooie eetkamerstoelen aanbieden, maar op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer. Daar moest verandering in komen vonden deze vier vrienden. Waarom niet ALLE Eetkamerstoelen onder 1 dak? En ook nog eens de laagste prijsgarantie? Bingo, alleeetkamerstoelen.nl was geboren.

Wat erg makkelijk is aan deze webshop is dat je kunt filteren op kleur, materiaal, vorm, stijl en merk. Zo blijft het overzichtelijk en heb je in 1 oogopslag jouw favoriete eetkamerstoelen op een rijtje. Daarnaast hebben ze ook een ruime keus aan barkrukken.

Maar hoe kan het dat het bij hun zo goedkoop is? Dit omdat ze scherpe afspraken maken met leveranciers en producenten. Daarnaast worden de stoelen doorgaans direct vanuit de fabriek of groothandel geleverd, zodat dat ook weer de prijs drukt. Verzending is gratis!

Mijn eetkamerstoelen:

Oke, ik had nog de tafel en stoelen van mijn ex staan (let wel: die ex is er al meer dan 7 jaar niet meer). Klaar mee dus. A) was het totaal niet mijn smaak, B) ik wilde een eethoek dat van mij was en C) de tafel was echt te groot voor in mijn huisje. Dus op zoek naar nieuwe stoelen en een tafel. Tafel had ik snel gevonden (hier over later meer), maar nu de stoelen nog. Ik vond de Eames stoelen erg mooi en alleeetkamerstoelen had deze variant voor een leuke prijs.

Wat vind ik van mijn nieuwe eetkamerstoelen?

Eetkamerstoel Luuk is een kuipstoel van het merk Kick Collection. De kuip is gemaakt van kunststof en verkrijgbaar in de kleuren: wit, grijs en blauw. De stoel heeft een kunstleren zitkussen in bijpassende kleur. De poten zijn van massief hout gemaakt. Deze stoel heeft een tijdloze vormgeving en is daarom erg populair. De prijs is €68 per stoel

Alleeetkamerstoelen.nl Alleeetkamerstoelen.nl
 

Deze stoelen vond ik al een hele tijd te gek. In mijn huisje heb ik een mix van antiek, design, modern, kitsch en vintage. Eclectisch dus. Mijn stijltje, mijn sfeertje, mijn huisje. Deze stoelen wilde ik graag hebben, omdat dit mooi tot zijn recht zou komen in mijn interieur.

Ik kreeg de stoelen binnen en heb maar even de buurman gevraagd om te helpen met monteren. Want ja, ik ben nou eenmaal geen klusser en heb daar nu eenmaal soms hulp bij nodig (sorry, niet echt geëmancipeerd). Even een tip als je gaat beginnen en geen zin hebt om de gebruiksaanwijzing te lezen: de poten verschillen van maat! Wij hadden dat natuurlijk niet gezien en toen we er 2 in elkaar hadden, kwamen we erachter dat het meer een schommelstoel was geworden. Dus weer alles uit elkaar halen en opnieuw beginnen.

Alleeetkamerstoelen.nl Alleeetkamerstoelen.nl
 

Uiteindelijk is het gelukt en zitten ze in elkaar en wat ben ik er blij mee! Wat zitten ze heerlijk! Vooral door het zitkussen kun je lekker blijven zitten en natafelen. Ik kan hier echt een hele avond in vertoeven! Deze stoelen zijn een aanwinst voor mijn kleine, eclectische huisje!

Alleeetkamerstoelen.nl Maxshopping
 Eet smakelijk!!!

1Reactie

Geef een reactie