arty animals

ArtyAnimals: een flamingo in je huis zonder de nadelen!

ArtyFarty!

ArtyAnimals (animalprintshop.nl) brengt wildlfe tot leven in je eigen woonkamer. Een ijsbeer, een olifant of een schattig kuikentje, het kan allemaal.

Ik ben dol op dieren in mijn interieur. Opgezette neushoorns en krabben, gouden konijntjes, bonte vogels in een klein kooitje en hertjes in een stol. Je begrijpt natuurlijk wel dat ze allemaal nep zijn! Het enige echte dier in mijn huis is mijn allerliefste trouwe viervoeter.

Zo ben ik altijd op zoek naar leuke items om mijn interieur te verrijken en zo kwam ik dus ArtyAnimals tegen. Zij hebben een breed scala aan wildlife die vereeuwigd zijn op het witte doek. Denk bijvoorbeeld aan een olifant, adelaar, krokodil, kuiken en een vos. Maar dat is niet het enige wat ik zo interessant vind. De dieren zijn op een minimalistische manier uitgebeeld. Geen poespas eromheen. Gewoon de dieren hoe ze zijn. Je ziet dus alleen een witte achtergrond. Erg mooi.

Wat is ArtyAnimals?

Dit zeer jonge bedrijf (mei 2016) is een idee van de oprichters van de FotoCadeau-groep.Onder deze groep vallen o.a. CanvasCompany.nl, FotoOpHout.nl en FotoOpAluminium.nl. Voor de oprichting in mei 2016, moesten de klanten zelf hun beeldmateriaal aanleveren. Geen probleem natuurlijk, want je kunt dan zelf beslissen wat je aan de muur krijgt. Maar de FotoCadeau-groep wilde aan alle wensen van de klanten voldoen en bedacht toen om mooie foto’s en afbeeldingen aan te bieden op o.a. plexiglas, hout, aluminium en canvas. Zo hoef je niet zelf te kiezen als je door de bomen het bos niet meer ziet in je eigen collectie beeldmateriaal. ArtyAnimals is productief in zowel Nederland als Duitsland en ze hebben grootse plannen voor de toekomst.

Op ArtyAnimals kun je dus een mooie afbeelding uitzoeken die helemaal bij je past. Je kunt kiezen uit portretten van dieren, hierbij zie je alleen de kop van het beest, met andere woorden: de Krasse Koppen collectie. Maar ook kun je kiezen voor de kindjes van de dieren. Denk hierbij aan de kuikens, puppies, kalfjes, biggetjes en alles wat zoooooo aandoenlijk is. Deze vindt je onder de noemer: Kleine Vriendjes. Ideaal voor in bijvoorbeeld de kinderkamer! Als laatste hebben ze nog de dieren in vol ornaat. De stoere gorilla, de schattige panda of de prachtige pauw. Deze collectie is te vinden onder Brave Beesten. Maar of ze allemaal zo braaf zijn?!

Flamingo:

Het portret van de buffel en de mooie giraffe waren erg in trek bij mij. Maar eigenlijk was ik gelijk helemaal verkocht aan de flamingo. Ik denk door de kleur en de eenvoud was ik op slag verliefd. Ik heb gekozen om deze flamingo op plexiglas af te laten drukken. ik wilde een keer wat anders dan het geijkte canvasdoek en zodoende was ik erg nieuwsgierig naar plexiglas. En ik moet zeggen dat ik een goede keuze heb gemaakt.

arty animals

Ik vind dat het net lijkt of de flamingo in 3d is. Of het leeft. Dat komt door het plexiglas denk ik. Het geeft een bijzonder effect. Ik ben er super blij mee en ik heb dit schilderij gecombineerd met verschillende lijstjes en objecten die ik al had. Er ligt o.a. een roos van de begrafenis van mijn vader bij. Deze zit in een klein glazen kistje. Erg bijzonder voor mij. Ik ben erg blij met de gehele compositie en de flamingo heeft daarbij een mooie plaats gekregen die het geheel helemaal compleet maakt.

artyanimals
Bij ArtyAnimals kun je dus kiezen uit verschillende afbeeldingen. Maar ook kun je kiezen dus op welk materiaal je je schilderij gedrukt wilt hebben. Je kunt kiezen uit bv plexiglas, aluminium, houtblok/fotoblok, houten planken, canvas en poster. Ook kun je een ophangsysteem kiezen. Ik heb geen ophangsysteem gekozen, omdat ik de flamingo bewust neer wilde zetten. De prijzen variëren van €9,95 tot €229,95. Het ligt er natuurlijk aan hoe groot je het wilt hebben en welk materiaal je wilt gebruiken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Heel simpel: kies als eerste je categorie (Brave Beesten, Krasse Koppen of Kleine Vriendjes), daarna kies je een afbeelding, vervolgens het materiaalsoort, en het formaat. Als laatste de eventuele extra’s (ophangsystemen etc.) en bestellen maar. Ik zeg: een kind kan de was doen!

2 Reactie's
 • nicole
  Geplaatst op 08:56h, 23 april Beantwoorden

  Klinkt heerlijk eenvoudig inderdaad! Bedankt voor de tip! Ik vind het er leuk uitzien.

  • Kiki
   Geplaatst op 16:14h, 24 april Beantwoorden

   geen dank. zeker de moeite waard om even lekker te neuzen

Geef een reactie