bbq

BBQ-en op het water. Water en vuur gaan toch niet samen?

BBQ-en!

Een tijdje geleden heb ik een rondvaart gemaakt over de Loosdrechtseplassen met een BBQ aan boord. En ik vertel je wat ik ervan vond.

Rederij Wolfrat:

BBQ-en op het water? Ja, lekker tegenstrijdig, maar wat was het leuk, lekker en gezellig.

Rederij Wolfrat heeft een scala aan arrangementen. Van BBQ-en op de boot, tot een high tea en bingoën. Ook kun je bij hun een belevenis vaart boeken of een rondvlucht. Ze zijn van alle markten dus thuis. Voor de actuele prijzen klik je hier.

Wij hadden in dit geval een BBQ aan boord. Verder nam de kapitein je mee over de Loosdrechtseplassen, langs mooie huizen en prachtige natuur. Er was alleen 1 minpuntje: het weer zat niet echt mee, maar dat mocht de pret niet drukken!

bbq

Maar goed, de tocht over de Loosdrechtseplassen was echt schitterend! Wat een huizen staan daar aan het water en de natuur erom heen is echt de moeite waard!

Verder hadden we dus een BBQ aan boord. Dat was echt goed verzorgt. Meestal heb ik bij dat soort arrangementen zo mijn twijfels. Het is vaak niet lekker, karig, niet goed verzorgt en niet vers. maar in dit geval ben ik echt heel eerlijk en was het top! Mijn complimenten aan de kok en de bediening! Ze hadden heerlijke salades, zelfgemaakte kruidenboter (to die for!), aioli en tapenade, allerlei soorten vlees, brood, sauzen en meer. Maar als klap op de vuurpijl (en ik zat al vol hè!!), heerlijke garnalenspiesjes. En niet te zuinig ook hoor!!!

rederij wolfrat

Het was dus echt een geslaagd dagje, mooie omgeving om te zien (*lees dure huizen*) heerlijk eten en een vrolijk gezelschap. Wat wil een mens nog meer?!

Hebben jullie wel eens een tocht gemaakt op een BBQ boot? Zo ja, wat vonden jullie ervan en waar hebben jullie gevaren?

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie