Beauté et vogue

Beauté et vogue lentebox vol met full size producten

Beauté et vogue

Een tijdje geleden ontving ik de Beauté et vogue lentebox. Een box vol mooie full size producten. Deze box heeft meer dan 25 beauty producten, was te koop voor €59,95 en had een waarde van maar liefst €225,95!!! Er zaten producten in van o.a.: L’Oreal, Annemarie Borlind, Kneipp, Batiste etc. Ik ga hier een unboxing doen:

De producten:

L’Oreal:

1) We beginnen met de L’Oreal producten.
Het is de hele lijn van de Extraordinary oil lijn. Dus de Shampoo, Conditioner en het voedende haarmasker. Ik ben dar erg blij mee. Mijn haar is op dit moment erg pluizig en ik heb al van alles geprobeerd. Ik hoop dat dit gaat werken.

L'Oreal

L'Oreal

Batiste:

2) Als tweede zat er een Batiste Droog shampoo in. Geen full size fles, maar wel super handig om mee te nemen in je tas. Ik heb zelf nog nooit droogshampoo gebruikt en ben er wel erg benieuwd naar of het ook daadwerkelijk werkt.

batsite

Montage Jeunesse:

3) Verder zaten er 5 maskers in van Montage Jeunesse (7th Heaven). Deze maskers ken ik en ik ben er altijd erg tevreden over. Ik heb de strawberry souffle, de argan oil mud, creamy coconut, brazilian mud en de manuka honey peel-off maskers gekregen.

Montagne Jeunesse

Annemarie Borlind:

4) Ook zaten er producten in van Annemarie Borlind. Dit merk ken ik niet, ze hebben eigenlijk alles. Van gezichtproducten, haarproducten tot zonnebrand ed. Ik kreeg de Orange Blossom Energizer en een lipgloss. De Energizer is voor vitaliteit en spankracht van de huid. Goed schudden, want de twee verschillende bestandsdelen moeten zich eerst mengen. Ik heb een wat oudere huid, dus ik ben erg benieuwd. Even op mijn hand geprobeerd en het ruikt aangenaam, trekt snel in en is niet vettig.

Annemarie Borlind

Decubal:

5) De producten van Decubal ken ik ook niet. Ik kreeg het nachtmasker voor de droge en gevoelige huid en de dagcreme. Het masker heb ik al gebruikt en dat was erg prettig. Ik heb een droge huid op de wangen en een vette huid op de T-zones. Daarnaast is mijn huid wat ouder en heeft meer verzorging nodig. Dit is een fijne uitkomst om mijn huid als ik slaap een boost te geven. Alleen had ik wel een beetje het idee na het opbrengen dat het rult.

Decubal

Kneipp:

6) Er zat ook een lekkere douche foam van Kneipp in. De Vijgenmelk-Arganolie. Do I need to say more?!

kneipp

Teeez:

7) Een prachtige lipstick van teeez. Wat een mooie verpakking!!! Helaas niet mijn kleur. Ach, mooi rood is niet lelijk, toch?!

teeez

Maybelline en Fogan:

8) 2 nagellakjes van Maybelline en Fogan. Bordeaux rood van Maybelline en oranje/roze van Fogan. Het kleurtje van Fogan spreekt mij enorm aan. Leuk voor de zomer!!! Ook zat er van Fogan een lipliner in. Ik gebruik dat nooit, maar een lipliner gebruik ik wel als oogpotlood! (tip van Kiki).

Maybelline

Fogan

Flow:

9) Ook zat het Flow magazine erin. Ik ken het blad wel, maar nog nooit echt gelezen. Ik ben benieuwd en ga er vanavond lekker in bed aan beginnen.

flow

Scrub & Rub:

10) De handmade Body Scrub van Scrub&Rub is een echte verwennerij!! Ik trok het beschermfolie eraf en er kwam een zeer aangename geur mij tegemoet. Of ik in de sauna was. Ik heb de Blue Sky gekregen. Een scrub van sweet almond en essentiële oliën.

Scrub&Rub

Vision:

11) de Vision all day sun protecion 20 spf zat er ook niet. Ik vind het erg belangrijk om mijn huid goed te beschermen tegen de zon. Een echte zon aanbidder ben ik niet, maar als ik bv op een terrasje zit, vind ik dat ik mij wel goed moet beschermen. Ik heb een erg lichte huid, dus is het van essentieel belang dat ik goede bescherming heb. Dit ga ik zeker testen!!!

Vision

Beaute et vogue:

12) Van Beauté et vogue zelf, zaten er nog een pilotenbril/zonnebril in en een armbandje. Erg schattig.

pilotenbril

beaute et vogue

Dutch Glories:

13) Verder nog een goudkleurige ketting van Dutch Glories. Leuk voor in de zomer. Ik draag vaak goudkleurige sieraden, dus dit ga ik zeker dragen.

Dutch Glories

Arianne Inden:

14) Last but not least, een bon voor een Beauty school workshop bij Ariane Inden twv €50. Ik ga eens even kijken waar ik die ga innen.

Ariane Inden

Ik zeg: Laat de zomer maar komen!!!

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie