beddengoed

De slaapkamer als Oase, deel 1. Het beddengoed!

Een Oase van rust!

Slaap (en dus rust) is mega belangrijk. Je lichaam kan zich herstellen en je verwerkt alle dingen die er die dag zijn gebeurt. Ik heb jullie al eens verteld over de basis, wat o zo belangrijk is. Denk hierbij aan goede hoofdkussens en een degelijk matras. In deze artikelen heb ik jullie verteld welke soorten er zijn, waar je op moet letten en wat belangrijk is. Nu ga ik een stapje verder, want je slaapkamer moet ook rust uitstralen. Je moet het gevoel krijgen dat je in een veilige cocon ligt, maar hoe bereik je dat? Met goed beddengoed? Dat ga ik jullie vertellen:

Slaapkamer als oase:

Er volgen nog meerdere artikelen om van je slaapkamer een oase te maken, maar in dit artikel ga ik het hebben over het beddengoed.

Tja, je denkt er niet zo snel aan, maar ook dat werkt mee aan een optimale nachtrust. Ken je dat gevoel van frisgewassen beddengoed? Heerlijk! Als het bijna tijd is om mijn bedje in te duiken, kan ik mij er al op verheugen!

Daarnaast is de kleursamenstelling ook van belang. Het moet rust uitstralen, je een comfy gevoel geven en je de mogelijkheid geven om in je “denkbeeldige” cocon te duiken.

Beddengoed:

Voor mij werkt het dan ook om een mooi dekbedovertrek te hebben. Ik houd van een printje, denk bijvoorbeeld hierbij aan PIP design. Geweldig, maar o zo duur. Nu kwam ik een variant tegen van Babette bij slaapplezier.nl. En nog afgeprijsd ook nog! Tja, dat laat ik natuurlijk niet aan mij voorbij gaan!

Mijn keuze:

Toen ik het dekbedovertrek binnen kreeg kon ik natuurlijk niet wachten om het te zien. Eerst heb ik het overtrek even gewassen, dat is wel zo fris, nadat het uit de verpakking komt.

Daarna om mijn dekbed en kussens heen gedaan en ik was aangenaam verrast. Een kleurrijk maar wel rustig, geheel. Het overtrek is ook nog eens aan beide kanten te gebruiken. Het heeft een beetje dat knisper gevoel als je eronder ligt. Heerlijk!

slaapplezier.nl babette dekbedovertrekset

Nu heb ik gekozen voor een printje, maar er zijn natuurlijk tal van opties bij slaapplezier.nl. Voor ieder wat wils. Ook kun je bij ze terecht voor alle overige slaapkamer benodigdheden. Denk bijvoorbeeld aan matrassen, kussens, moltons, lakens en spreien. Het is een overzichtelijke site en boven de €75 is het gratis verzenden. Verder vind ik het erg prettig dat je kunt betalen met oa IDeal en PayPal. Volg slaapplezier op facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, dagdeals en kortingacties!

Ik kan niet wachten om vanavond mijn bedje in te duiken! Welterusten!

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie