bibastore.nl

Viva la Biba fashionable and trendy jewelry!!!!

Viva la Biba!

Jullie weten misschien inmiddels dat ik goudsmid ben, maar helaas mijn werk/hobby niet kan uitvoeren ivm ruimtegebrek. Dat neemt niet weg dat ik altijd in de ban ben van sieraden. Nu was ik laatst op de najaars-beurs (Jewels and Watches) in het Beatrixgebouw te Utrecht en heb daar kennis mogen maken met Biba. Wat vind ik er van en wat vinden jullie ervan?

Wat is Biba?

Biba is een nederlands merk en verkoopt zijn sieraden aan winkeliers en webshops. De grootste (web)winkel is de bibastore.nl. Hier vindt je de grootste collectie Biba Bijoux (meer dan 1000 verschillende sieraden).

Sieraden met Swarovski:

Biba is hip, trendy, stijlvol, vrolijk, kleurrijk en elegant. De sieraden worden bezet met oa Swarovski kristallen en resin stenen. Het enige wat je moet doen is je favoriete kleur opzoeken en dan kun je een hele set bij elkaar sprokkelen. Van oorbellen en ketting tot armband, ringen en zelfs sjaals.

biba

Roze goud:

Mijn kleur is toch echt wel roze goud. Ik houd van de elegantie en de kleur, die overal eigenlijk wel bij te dragen is. Zo ben ik tot een geweldige set gekomen van armbanden, een ring en oorbellen. De armbanden bestaan uit verschillende varianten. Je hebt de Crystals, de special armbanden en de basic armbanden.

Biba oorbellen
bibastore.nl
bibastore.nl

Prijzen:

Basic armbanden: vanaf €4,95
Special armbanden: vanaf €9,95
Crystals armbanden: vanaf €26,95
Ring: vanaf €19,95
Oorbellen: vanaf €11,95

Ik combineer ze met mijn roze/bronzen gouden horloge en dat staat echt prachtig! Bling bling, glim glim en vavoom vavoom!

Wat zouden jullie kiezen? En hoe zouden jullie het combineren? Ik ben benieuwd, laat het mij maar weten!

4 Reactie's
 • Lauryn
  Geplaatst op 16:08h, 12 november Beantwoorden

  aaah heel mooi!

  • Kiki
   Geplaatst op 16:17h, 12 november Beantwoorden

   en ze hebben zoooooo veeeeel keus!!! 😉

 • Jamey
  Geplaatst op 10:24h, 13 november Beantwoorden

  Wat een leuk setje!! Echt prachtig! Hier houd ik ook helemaal van!

  • Kiki
   Geplaatst op 21:31h, 15 november Beantwoorden

   ik ben er heel erg blij mee!

Geef een reactie