birthday party

We’re going to party like its your Birthday!!

Party!

Gisteren heb ik een suprise Birthday feestje voor een vriendin gehad. En wat hebben we genoten! Ik neem jullie mee in ons avontuur. Helaas was het baggerweer, maar dat mocht de pret niet drukken.

The start van het birthday feestje:

We begonnen om half 10 met het birthday feestje. De jarige uit bed gedrild (letterlijk, ze schrok zich een ongeluk! Die foto zal ik je maar besparen!) en een ontbijtje naar binnen gewerkt (ontbijtje? Eerder een vrachtwagen met lekkers, stond op tafel!). Nadat ons buikje vol zat en we met een verzadigd gevoel weg konden, werd de reis voort gezet naar Utrecht.

Ondertussen was de jarige in alle staten, want ze wilde natuurlijk precies weten wat we gingen doen. Wij haar wijs gemaakt dat er straks een lekkere vent aan een paal zou hangen voor haar. Ze moest zich dus van te voren goed scheren en lekker invetten!! Arme meid 😛 .

Maar de tocht leidde ons naar de Escape room. Ik zal even heel kort uitleggen wat dit is. Een uitgebreid verslag komt eraan!!!.

De Escape Room:

Je wordt (met maximaal 7 mensen) in een kamer opgesloten en daar moet je uit proberen te komen dmv puzzels op te lossen en codes te ontfutselen. Je moet dit doen in 60 minuten, anders gaat de bom af. Echt, het is een verdomd moeilijk spel. Wij hebben het niet gered (gelukkig kan ik het nog navertellen). Ik ga nu een hele gênante foto plaatsen, maar ik moet maar met de billen bloot!

escaping

Na bijgekomen te zijn van de schrik, inspanningen en de uiteindelijke teleurstelling dat we losers waren, zetten we onze reis voort naar drank en food. De maag moest immers weer gevuld worden! Ach, het werd een borrel met versnaperingen! Ook goed!

birthday party

Inmiddels was het half 4 en wachtte de bowling baan op ons. De drank vloeide inmiddels rijkelijk en de ballen rolde niet meer soepeltjes.

Dan maar nog een fles wijn op het terras. Tja, je moet wat om te tijd te vullen tot aan het birthday diner! Met hier en daar een debiele foto erbij.

birthday party

Bij het Birthday diner schoven er nog 5 mensen aan en waren we met een groep van 9. Dolle pret en gezelligheid.

Het was een geslaagde dag, ook voor de jarige. En wat ben ik blij dat we dit voor iemand konden doen die het nodig had. Iemand gelukkig maken is zooooo fijn!

Tags:
7 Reactie's
 • Jonne
  Geplaatst op 14:02h, 15 juli Beantwoorden

  Wow super leuk allemaal! Dat escape room lijkt me echt heel leuk!
  liefs. Jonne

  • Kiki
   Geplaatst op 14:34h, 15 juli Beantwoorden

   binnenkort een zeer uitgebreid verslag en wat ik ervan vond!!! xxxx

 • Laura - Dagelijkse hap
  Geplaatst op 14:36h, 15 juli Beantwoorden

  Wat een leuke verrassing 😀 Die Escape room lijkt me echt super gaaf!

  • Kiki
   Geplaatst op 14:41h, 15 juli Beantwoorden

   maar moeilijk!!!!!!! wauw, had ik echt niet verwacht! 🙂

 • Kim
  Geplaatst op 23:04h, 15 juli Beantwoorden

  Ah leuk dat jullie haar op deze manier zo blij konden maken 🙂 Een Escape Room lijkt me ook moeilijk! Mijn vriend speelt mee als bewaker bij de Prison Escape in Rotterdam. Dat is net zoiets, alleen nog veel groter!

  • Kiki
   Geplaatst op 10:43h, 16 juli Beantwoorden

   Idee voor de volgende keer! 🙂 xx

 • Ontsnapt aan terroristen, maar dan in een escaperoom.
  Geplaatst op 13:35h, 02 mei Beantwoorden

  […] hebben meegedaan aan de escaping in de escaperoom in Utrecht. Voor mijn vriendin hadden we een Birtyday suprise gepland en brachten we een bezoek aan een escape […]

Geef een reactie