birthday

it’s my birthday, so i am going to relax all day long!!!

Birthday Girl

Ja, ja, we zijn weer een jaartje ouder (wat een ‘schatje’ ben ik op bovenstaande foto he! 4 jaar! Time flies!). It’s my Birthday! 38 om precies te zijn en dat moet gevierd worden! Maar hoe doen we dat?

Relaxen:

Als eerste ga ik lekker vandaag naar de sauna. Weet je trouwens dat bij meerdere sauna’s in het land, je gratis naar binnen kan als je jarig bent? Nee? Nou, dan weet je het nu! Ik zou zeggen: profiteer ervan! Ga ik dus zeker ook doen! Ik ga naar Thermen Bussloo.

Ik ben er nog nooit geweest, dus erg benieuwd. I am a huge fan van de sauna. Ik ging al toen ik een jaar of 11 was. Samen met mijn moeder, zusje, oma, oom en tante maakten we er een leuke dag van. Als ik het op school vertelde vonden ze het maar raar. “IEUW, dan zie je je oma naak!” en “Je gaat toch niet met je oma naar de sauna?!”. Ach, mij boeide het niets, ik zag het niet en voor mij was het heel normaal. Nog steeds trouwens. Veel mensen vinden het eng (zo ook mijn vriend) omdat iedereen er naakt loopt (ja, duhh). Geloof mij, je ziet het op een gegeven moment echt niet meer, daarnaast hoef je je ook echt niet te schamen voor jezelf, want er is bijna altijd wel iemand die dikker is, zich niet heeft geschoren of uitgezakt is. Maar dat is niet aan de orde in een sauna.

Ik vind het heerlijk. Ik kan moeilijk ontspannen, maar in de sauna kom ik wel tot rust. Even lekker helemaal niets, geen telefoon, geen gezeur, geen stress, alleen ik en mijn vriendinnen die lekker genieten.

Ouder worden

Maar ik dwaal af. Ik word dus 38. Ja, je zou het niet zeggen, maar het is toch echt zo. Ik ga dus naar de magische 40 toe. Zit ik er tegen aan te hikken? Nee, absoluut niet. Iedereen wordt ouder, ik dus ook. Je houdt het niet tegen. En laten we eerlijk zijn, ik wil echt niet meer 18 zijn. De wijsheid die ik nu heb over het leven, de avonturen die ik heb mogen meemaken, nee, 18 ligt achter mij en dat wil ik graag zo houden. Elke leeftijd heeft weer zo z’n charmes.

Maar ik ga nu afsluiten en lekker genieten! Vandaag ben ik niet meer bereikbaar! Cheers!

 

Tags:
7 Reactie's

Geef een reactie