bloz

Bloz: Zijden bloemen die niet van echt zijn te onderscheiden!

Zijden bloemen

Ik heb ab-so-luut geen groene vingers, maar bloemen houden nu eenmaal van mensen en dus ook van mij. Alleen zijn ze binnen 3 dagen dood en dat vind ik zonde ook van het geld, want bloemen zijn helaas niet goedkoop. Alternatief: zijde bloemen van Bloz!

Bloz:

Twee zussen (Irene en Ellen) hebben samen Bloz opgericht. Ook valt kunstbloemenonline.nl ook onder hun beheer. Irene heeft al 30 jaar een bloemenzaak in Waspik en Ellen doet de inkoop en PR. Ze maken de meest mooie creaties van echte, maar ook zijden bloemen., waar kwaliteit bovenaan staat. Daarnaast verhuurt Bloz ook zijden bloemdecoraties van natuurlijke materialen. Maar natuurlijk kun je ook losse zijden bloemen en kunstplanten kopen van prachtige kwaliteit. Iedereen die er werkt, heeft een gedegen vakopleiding bloemschikken gevolgd en beschikt hiermee over de juiste kennis om een prachtige zijden bloemdecoratie naar wens samen te kunnen stellen.

Zijden bloemen:

Natuurlijk heb ik het niet over de “zijden” bloemen van de Action die er zogenaamd “echt” uitzien. Maar zelfs een leek in de bloemenwereld (dus me, myself and i), ziet dat ze nepper dan nep zijn!!!! Ik wil dus wel kunstbloemen die op echte bloemen lijken! Oké, daar betaal je natuurlijk wel wat voor, maar dan heb je ook wat! Nadat ik een zoektocht op internet ben gestart, kwam ik uiteindelijk uit bij Bloz. De site maakte een overzichtelijke en professionele indruk. Dus vandaar dat ik daar ben blijven hangen. Ik was op zoek naar een boeket in de Vanishing Vase van Joris Sparenberg. Een fantastische vaas, waar een gedegen boeket in moest. Niet te uitbundig, maar licht, mooi en “abstract”. Bloz heeft meerdere voorbeelden naar mij toegestuurd en op een gegeven moment ben ik gevallen voor een mooi lente/pastel boeket.

 

bloz bloz

Het boeket:

Toen ik het boeket binnen kreeg, was het netjes verpakt in een doos. Ik was bang dat ik het boeket nog moest samenstellen, want na een reis in zo’n doos, kan dat natuurlijk niet goed gaan. Maar het boeket lag mooi geordend en bij elkaar gebonden in de doos. Nadat ik het boeket in de vaas had gezet, bleek echter dat het boeket helaas te groot was voor de vaas. Dus moest ik alsnog gaan samenstellen. Maar dat is mij (wonder boven wonder) gelukt! De bloemen die ik eruit heb gehaald heb ik in verschillende zwarte vasen gezet. Het is een leuke “bloementuin” geworden.

bloz bloz
 

Al met al ben ik enorm blij met de bloemen. Ze zien er “echt” uit en zijn gemaakt van mooie kwaliteit zijden. Ik heb wel eens eerder zijden bloemen gehad van een goedkoop merk en dan zie je toch echt wel het verschil! Nu heb ik toch een beetje een “tuintje” in mijn huis en kan ik genieten van mooie bloemen.

Bloz heeft een showroom in Kaatsheuvel en een winkel in Waspik.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie