body wrap

Ik ben gewrapt! Ik ben gewattes? Ik ga het je uitleggen:

Ik ben gewrapt!!!

Tja, dit klinkt als een of ander raar sex standje, maar dat is het niet! Ik heb een body wrap gedaan en hier lees je wat ik ervan vond.

Body Wrap:

Ik lees op internet en social media veel over Body Wraps, maar is dit nou een feit of een fabel? Zal het werken? Ik ging het testen!

Via Spray tan op locatie kreeg ik een wrap kuur toegestuurd.

In eerste instantie was ik er zeer sceptisch tegenover. Er bestaat natuurlijk geen wondermiddel of pil om slanker te worden. daarvoor moet je toch echt gaan sporten en diëten!  Te mooi om waar te zijn?

Vooraf:

Voordat je aan de slag gaat, eerst onder de douche. Warme straal op het deel van je lichaam wat je wilt wrappen (in mijn geval mijn buik), zodat de poriën open gaan staan.Let op: niet inzepen met een douche gel etc. Dan goed afdrogen. De wrap uit de verpakking halen (hier zit een soort van crème op, die de vetophopingen aan zal pakken) en op het lichaamsdeel leggen. Even er een huishoudfolie overheen doen (dit is alleen voor de bescherming van oa je kleding) en klaar!

Dit laat je (de eerste keer 4 uur) 8 uur zitten. Klaar? Wrap eraf halen en de overgebleven crème goed insmeren. In de aankomende 24 uur, 3 liter water drinken! De volgende wrap 72 uur later weer aanbrengen.

Ik ben in totaal 3 centimeter kwijt geraakt.

Maar: toen ik ermee gestopt was en de 3 liter water voor mijn dagelijkse hoeveelheid had aangepast, was de 3 centimeter helaas gereduceerd naar 1 centimeter.

Conclusie:

Mijn conclusie: de body wrap werkt, maar voor hoe lang? Als je daarna elke dag 3 liter water blijft drinken, zal het goed blijven gaan. Maar die 3 liter water kreeg ik echt op een gegeven niet meer weg.

Ik ben nu begonnen met 3 keer in de week sporten en beter op mijn voeding te letten. Zo maar proberen!

Update 2018: De site van deze leveranciers is helaas niet meer bereikbaar. Maar er zijn meerdere bedrijven die dit nog wel verkopen.

Tags:
,
2 Reactie's
 • Lenneke
  Geplaatst op 19:17h, 27 september Beantwoorden

  Wel leuk om eens te testen!

  • Kiki
   Geplaatst op 21:39h, 27 september Beantwoorden

   Ja, dat was het zeker. Ik was zelf erg benieuwd! Dus vandaar!

Geef een reactie