brillen24.nl

Brillen24.nl, online een bril kopen?! Ja of nee????

Brillen24.nl.

Je kunt natuurlijk naar een opticien gaan, maar daar zijn de brillen altijd aan de prijzige kant. Nu heb ik een site gevonden, brillen24.nl, die brillen aanbiedt van € 39 of € 149 per bril, exclusief verzendkosten (+ € 5). maar inclusief de glazen. Hun prioriteiten liggen bij kwaliteit, design en vooral de prijs.

Je kunt bij ze terecht voor:

* Een brede selectie. Kies uit meer dan 700 combinaties van monturen en glazen.

 • Een montuur van hoge kwaliteit.
 • Gemaakt in duurzaam materiaal zoals plastic, metaal of titanium.

* Ze leveren hoogwaardige, dunne, kunststof glazen die op maat worden gemaakt.

 • Speciale ontspiegelde glazen
 • UV-bescherming
 • Beschermende antikraslaag
 • Waterafstotende behandeling
 • Vet- en olieafstotend
 • Op verzoek kan je je bril donkerder laten maken dan een gewone zonnebril

* Een “all-in” prijs van €39 (enkelvoudige bril) of €149 (multifocale bril voor zowel dichtbij als veraf). Dit is exclusief de €5 verzendkosten.

* Niet goed geld terug garantie (binnen 30 dagen).

Passen en meten:

Maar ja, allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar hoe weet ik welke bril mij mooi staat en welke sterkte en dergelijke ik nodig heb? Ook hier hebben ze een oplossing voor. Upload een foto van jezelf (let op dat je niet te breed lacht en dat je recht in de camera kijkt) en je kunt alle brillen digitaal “passen” die ze hebben! Je hebt je brilvoorschrift nodig voor de sterkte en de cilinders. Ik had nog een oude factuur liggen met al mijn gegevens over mijn sterkte. Hier heb ik een foto van gemaakt en er bij gevoegd. De sterkte is bij mij in jaren niet verandert, dus dat was geen probleem bij mij. Maar mocht je geen brilvoorschrift hebben, ga dan even langs bij een opticien in de buurt en vraag of ze je ogen willen opmeten en dan het brilvoorschrift voor je willen uitdraaien. Mocht je er nog niet uitkomen, kun je altijd contact opnemen met brillen24. Zij hebben een gediplomeerd opticien in dienst die je verder kan helpen.

Waarom zo goedkoop?

Hoe kan het dat de brillen zo goedkoop zijn? Ze kopen de monturen, in grote hoeveelheden tegen lage prijzen in Azië, in en worden dan bij diverse lokale partners in voorraad gehouden. Ook werken ze onder de Europese CE- normen en zien er op toe dat die ook nagestreefd worden. Ze gebruiken namelijk hightech machines die de monturen scannen. Dan worden de glazen automatisch en met grote nauwkeurigheid uitgesneden. De glazen worden gepolijst en gemonteerd onder toezicht van gediplomeerde opticiens. Als laatste wordt er een tweede kwaliteitscontrole verricht door een onafhankelijk team van professionals. De bril zal worden verzonden in een speciale anti-breuk verpakking.

Verder kunnen ze de prijzen laag houden omdat ze geen grote winkelruimtes hebben. Alles wordt geregeld via de centrale productiesite die overigens in 6 landen (zoals België, Duitsland en Frankrijk) online en actief is.

Mijn keuze:

Ik heb gekozen voor de Newcastle. Deze bril heb ik gekozen omdat ik van grote monturen houd. Het is een beetje een jaren 60 look. De kleuren die verkrijgbaar zijn van de Newcastle zijn: donkerrood, zwart en bruin. Ik heb gekozen voor de zwarte, omdat dat het beste bij mij past en ik de bril dan overal bij kan dragen. De bril heb ik helaas wel 1 x terug moeten sturen, omdat de pupil afstand niet correct was. Dit hebben ze keurig opgelost (mijn advies is dan dus wel om bij een groter montuur je pupilafstand op te laten meten bij een opticien en mee te sturen met alle gegevens!) en dit is het resultaat:

brillen24.nl

Ik zou zeggen: neem eens een kijkje op: www.brillen24.nl voor een leuke bril. Maar ook voor een zonnebril op sterkte kun je bij ze terecht.

Tags:
6 Reactie's
 • WhatLauraLoves
  Geplaatst op 00:57h, 14 april Beantwoorden

  Those glasses really suit you! xxx

 • Bor
  Geplaatst op 00:49h, 28 januari Beantwoorden

  waarom maak je reclame voor site?? Het is echt een scan site, zit er momenteel zelf midden in.
  NIET DOEN !!

  • Kiki
   Geplaatst op 17:08h, 29 januari Beantwoorden

   Omdat ik wel een goede ervaring met ze had! Wat naar dat dat bij jouw niet het geval was.

 • Nicole Orriëns
  Geplaatst op 10:50h, 03 juli Beantwoorden

  Ik heb 1 keer gedaan, maar ik zag helaas toch niet goed door de bril. Dus nu durf ik dat niet meer.

  • Kiki
   Geplaatst op 18:33h, 04 juli Beantwoorden

   oh, dat is jammer, wel je ogen goed laten opmeten?

Geef een reactie