Buck's

Een American dinner in hartje Utrecht? Ja hoor, waarom niet? Buck’s bbq house

American dinner!

Een tijdje geleden konden jullie al lezen over mijn ervaring bij Amerikana in Utrecht. Nu ben ik bij het zusje (of broertje, net wat jij wilt) gaan eten: Buck’s BBQ House en ik neem je gezellig mee!

Buck’s BBQ House:

Buck’s BBQ House is een moderne versie van een klassieke Southern USA BBQ joint. Denk aan; porkbelly, meatloaf, mac and cheese, cornbread en grilled corn. Dit alles dus in het hartje van Utrecht aan de gracht in de oh zo bijzondere kelders die Utrecht te bieden heeft! Pas wel op dat je niet in het water valt (vooral als je een borreltje op hebt)!!

Het interieur is minimalistisch gehouden. De kleuren wit, geel, groen en rood voeren de boventoon. Je zit aan knusse tafeltjes met de Heinz tomatenketchup binnen handbereik. Ga ook eens voor de lol naar de wc (ja, dat hoor je mij niet vaak zeggen he?!), want daar hangt Mister President Trump in een wel heel origineel outfitje. Ook zijn Obama en Clinton niet vergeten!

Buck's
 

Buck’s is ideaal voor groepen: kom eten met je vrijgezellenfeest of vier bij hun je verjaardag. Alles kan en ze zorgen ervoor dat de avond perfect verloopt.

Wat vond ik van het eten?

Wij namen plaats aan een klein knus tafeltje tegen de wand (misschien iets te klein als er meerdere gerechten op staan, maar ik vond dat niet erg). Wij waren als 1 van de eerste en toen viel mij wel op dat de muziek vrij hard stond. Maar naar mate er meer gasten binnen kwamen, hoorde je dat niet meer. Ik bestelde een Lipton ice en mijn tafelgenoot een cola en die kregen we in een lekker groot glas!

buck's

Voorgerecht:

De kaart is niet heel uitgebreid en dat vind ik ook niet nodig in dit geval. Lekker makkelijk kiezen!! We namen vooraf de Bread and dip. Lekkere briochebroodjes met chippito dip (ja, je leest het echt niet verkeerd! Chippito dip, van de chips!!!). Een aanrader, geloof mij maar! Daarbij hadden we een Buck’s platter voor 1 persoon. Meer dan genoeg! Er zaten gefrituurde uienringen op, smoked cheddar, augurken, pastrami en garnalen kroketjes. Het was heerlijk!

Buck's Buck's

Hoofdgerecht:

ik nam de lam met salsa verde en mijn tafelgenoot de in cola gemarineerde kip. Alles was lekker mals en een goede portie! Daarnaast hadden we nog de mac and cheese met truffel en de cheesy fries. De eerste kende ik al van Amerikana en was toen al een favoriet, nu dus weer. Maar ik was ook benieuwd naar de cheesy fries. Verrassend was het, je proefde niet echt de kas, maar ze waren we sticky en lekker.

Buck's Buck's bbq house Buck's 
 

Bij het hoofdgerecht namen we de Buck’s Pineapple Punch cocktail met rum, grand marnier en ananassap. Flink sterk, maar wel lekker! Ik heb er maar 1 genomen, want ik moest wel weer naar buiten, langs de gracht en de trap omhoog en ik had geen zin in een nat pak met die kou!

Buck's
 

Dessert:

ik nam de big ass milkshake en mijn tafelgenoot zat zo vol dat daar niets meer bij kon. Ik zat ook al vol, maar ik wilde de milkshake wel proberen. En hij was de moeite waard om nog dat laatste gaatje op te vullen!!!

Buck's Buck's bbq house

Conclusie Buck’s:

Een verrassend leuke locatie in de kelders aan de grachten in Utrecht. De inrichting vond ik wat sober, maar day mocht de pret niet drukken. Het eten was echt lekker. Voor een hapje eten is dit echt de moeite waard! Oké oké, het is geen sterrenkwaliteit, maar dat doet er niet toe. De gerechten zijn echte Amerikaanse klassiekers en goed bereid. Overall krijgen ze van mij een 8!

Speciale acties:

Vraag naar de stempelkaart, want bij 10 stempels (1 stempel bij elk gekocht hoofdgerecht) krijg je 2 hoofdgerechten gratis!! En wie wil dat nu niet?

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie