canvascompany

Een foto op Canvas laten drukken. Maar waar kun je dat laten doen?

Art on Canvas!

Als je een foto op canvas wilt laten drukken, kun je door de bomen het bos (lees: internet) niet meer zien. Maar ik heb een canvas laten drukken bij CanvasCompany.nl en ik vertel je wat ik daar van vind.

CanvasCompany.nl:

Dit bedrijf bestaat al vanaf 2004 en is gespecialiseerd op het gebeid van (je raadt het al…) foto op canvas drukken. CanvasCompany.nl valt onder FotoCadeau.nl. Nog meer zusterbedrijven van FotoCadeau.nl zijn oa: FotoOpHout.nl, FotoOpGlas.nl, Tuinposteropmaat.nl en Pimpjedeur.nl. Bij dit Friese bedrijf werken nuchtere mensen (waar friezen ook voor staan) en dat is gelijk ook de filosofie van hun cultuur. De “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg” slogan, galmt door de gangen van dit Friese bedrijf.

Bij CanvasCompany.nl kun je kiezen voor een foto/afbeelding op canvas, maar ook heb je de mogelijkheid om te kiezen om jouw persoonlijke afbeelding te laten drukken op hout, glas, aluminium, forex, poster of tuinposter. Als je jouw afbeelding hebt geüpload, zal deze door gespecialiseerde medewerkers worden gecontroleerd of deze voldoende pixels bevat om het op door jouw gewenste formaat te kunnen laten printen, in natuurlijk perfecte kwaliteit. Specialisme is dus van groot belang en initiatief wordt zeker op prijs gesteld en gestimuleerd, zodat er altijd gezocht wordt naar verbeteringen. Ze zijn dan ook niet voor niets de marktleider op het gebied van de fotografie en fotoproducten. En mocht er dan onverhoopt dan toch nog iets mis gaan, dan geven zij de “niet goed, geld terug” garantie.

canvascompany
 

Canvas:

Omdat ik ook graag iets wil doen voor vriendinnen, heb ik een mooi Canvas besteld voor haar nieuwe huisje. Natuurlijk heeft ze zelf de afbeelding uitgezocht, want smaken verschillen natuurlijk! Zij wilde een kleurrijke afbeelding voor boven het bed, dus dat moest ook niet te klein zijn. We zijn gegaan voor 80 x 120 cm. Een mooi groot formaat.

Op de site is het makkelijk om jouw afbeelding op canvas te bestellen. Ga naar “kies een andere foto”, upload een foto die jij wilt gebruiken (of kies voor een fotocollage) en begin met personaliseren. Zo kun je voor sepia gaan of een tekst toevoegen. Kies dan gelijk ook jouw afmeting en framedikte (wij zijn gegaan voor 2 cm). Daarna kom je in het scherm voor extra opties. Aanbevolen is natuurlijk het ophangsysteem voor je canvas, maar verder kun je ook nog gaan voor een lijst om je canvas en bijvoorbeeld voor een fotobewerking. Klaar? Dan is het een kwestie van jouw gegevens invoeren en betalen. Een kind kan de was doen, zal ik maar zeggen!

canvascompany
 

Binnen 2 werkdagen had ik hem in huis. Goed verpakt zodat het niet zou beschadigingen. Ik moet er wel bij zeggen dat de foto op canvas van dichtbij iets korrelig was, maar van veraf, was dit niet te zien. De framedikte was ook perfect. Daardoor komt het niet ver van de muur af. Al met al een mooi house warming cadeau voor mijn vriendin, die er enorm blij mee is.

canvas
 

Tags:
4 Reactie's

Geef een reactie