caseapp

Pimp je laptop, tablets en telefoons met caseapp. Skin It!

Skin It!

Tja, dan zit je daar in je favoriete koffiewinkeltje, te wachten op je business meeting met zo’n oer degelijk, lelijk zwarte laptop voor je. Iedereen heeft dezelfde en jij gaat op in de menigte. Maar nu niet meer. Pimp je laptop met een skin van caseapp.nl!

CaseApp:

Dit is een onderneming van StickerApp. Een bedrijf met wortels in Stickersthatstick.nl. Je kunt bij hun skins bestellen voor je laptop, iPhone, iPod, iPad, tablets etc. Verder kunnen ze unieke iPhone cases creëren met o.a. reliëfdruk en verschillende lakeffecten.

Het leuke is dat je deze skin helemaal zelf kunt ontwerpen. En niet alleen je laptop kun je pimpen, maar ook je tablet en je telefoonhoesje! Geen zin om er 1 te ontwerpen? Geen nood, kijk dan even op de bestaande hoesjes voor bv de iPhone 6.

Ik heb mijn laptop gepimpt met een schilderij die mij altijd raakt. Natuurlijk hebben we het dan over ‘de nachtwacht’ van Rembrandt. Een prachtig schilderij, waar veel in gebeurt en iets mysterieus heeft. En natuurlijk dat het van Nederlandse bodem is!

caseapp

Het aller – aller – aller leukste is natuurlijk dat je nu via mijn blog een code krijgt voor 20% korting!!! Deze code is: KIKICASE20 (geldig tot mei 2016).

Conclusie Caseapp:

Caseapp heeft een fijn programma om je eigen skin te ontwerpen. De skin had ik binnen 7 werkdagen in huis. Het aanbrengen gaat vrij makkelijk. Ik had er wat luchtbellen tussen zitten, maar met bv een cd-hoesje kun je de bellen er voorzichtig ‘uitschuiven’. De kwaliteit van de skin is ook prima! Sterk materiaal en het blijft lang mooi!

Wil je ook je laptop pimpen? Aarzel dan niet en skin it! En vergeet niet de unieke kortingscode te gebruiken!!!! Ik ben benieuwd wat jullie ontwerpen! Laten jullie het mij weten?

Succes and let me know!

Tags:
4 Reactie's
 • Mariska
  Geplaatst op 16:57h, 16 december Beantwoorden

  Best gaaf! Ik zou wel goed na moeten denken over wat voor ontwerp ik zou nemen.

  • Kiki
   Geplaatst op 11:36h, 17 december Beantwoorden

   Laat je inspireren op hun site! ze hebben al echt mooie ontwerpen klaar staan! Succes en vergeet niet, als je een skin maakt, mijn code te gebruiken voor 20% korting! 😉

 • Peter den Ouden
  Geplaatst op 15:29h, 04 januari Beantwoorden

  CaseApp reageert niet op je kortingscode, doe waarschijnlijk wat fout (?)

  • Kiki
   Geplaatst op 16:55h, 05 januari Beantwoorden

   deze is helaas verlopen. mijn excuses!

Geef een reactie