catrice

Catrice made to stay inside eye highlighter pen nr. 010

Catrice:

Vandaag heb ik de “made to stay inside eye” highlighter pen in 010 (in the Mood for Nude) van CATRICE cosmetics getest.

De made to stay inside eye highlighter pen nr. 010:

De highlighter breng je aan op de onderste rand binnen in je oog (ook wel de “waterlijn” genoemd. Dit omdat het het ‘natte’ lijntje van je oog is). Je oogopslag wordt frisser/helder en opener. Het potlood is wat vettiger, wat het prettig maakt om het aan te brengen. Het blijft goed zitten (je moet soms wel bijwerken omdat het vochtig is op dat gedeelte van je oog, maar dat zul je met duurdere merken ook hebben).

inside eye catrice

Pluspunten:

Verder vind ik het prettig dat je er een klein puntenslijpertje bij krijgt (zit in de achterkant van het potlood verwerkt). Alleen heb je dit bijna niet nodig omdat de punt fijn genoeg is. Het enige nadeel vind ik dat als je het potlood ondersteboven houdt, het potlood eruit valt (zit los in de koker). Let daar dus wel op, dat hij niet op de grond valt in duizend stukjes. Maar ach, een nieuwe kopen is ook niet het einde van de wereld met die mooie prijs!

catrice

Mijn foto’s zijn helaas niet heel erg goed gelukt, maar toen ik in de spiegel keek, was mijn oogwit wel witter dan zonder de highlight. Ik had gelijk een frisse look.

Hij kost €2,89 en is te koop bij het Kruidvat.

 

Tags:
1Reactie
  • Caiden
    Geplaatst op 08:21h, 08 maart Beantwoorden

    That kind of thikning shows you’re on top of your game

Geef een reactie