Charmin's

Zo charmant die Charmin’s aanschuifringen. Combineren maar!

Charmant hoor!

Het is DE nieuwe trend: aanschuifringen. En met Charmin’s kun je eindeloos variëren en combineren.

Wat is Charmin’s?

Charmin’s is één van de merken van State of Brands. Alle merken zijn bedacht door Bybian Hoyng (tevens eigenaresse van State of Brands) samen met haar man Bart van Olffen.
Het merk is 10 jaar gelden door Bibian bedacht vanuit haar huiskamer en ondertussen is het merk niet meer uit de sieradenbranche weg te denken. Het grootste deel van de collectie is ook door Bibian zelf bedacht en met behulp van buitenlandse leveranciers tot stand gekomen. Ze proberen de collectie 2 x per jaar aan te vullen met nieuwe modellen. Charmin’s is er overigens ook voor Kidz. De collectie bestaat uit meer dan 350 ringen en vele stijlvolle kettingen, oorbellen en hangers.

Naast Charmin’s heeft State of Brands OHLALA!, BOHO Bikini’s en B&L op de markt gebracht.

Charmin's

Maar wat is er nu bijzonder aan deze ringen? Door verschillende ringen (en dus kleuren) te combineren stek je zelf een unieke ring samen die bij jouw stemming of outfit past. Wissel, creëer, stel samen en durf!

Conclusie Charmin’s ringen:

Ik heb de nieuwste collectie aanschuifringen binnen gekregen en wat ben ik er blij mee. Het zijn zwarte ringen (edelstaal) en gouden ringen. In totaal 5 stuks. De een wat breder dan de ander zodat je leuk kunt combineren. Ook hebben ze allemaal een klein werkje erin. Bijvoorbeeld met bolletjes, glad, vlechtwerk en met een snede erin.
De zwarte ringen vind ik echt helemaal top. Het is natuurlijk ook de nieuwe trendkleur in sieradenland. Het is een keer wat anders en in combinatie met (in dit geval) goud of zilver of rosegoud, creëer je bijzondere ringen.

Charmin's
Charmin's

De prijzen zijn ook leuk: het varieert tussen de €9,95 en de €39,95. Ik zou zeggen: combineren maar!!

Geen reactie's

Geef een reactie