chocstar

A chocolatefreak to the max met de chocolade van Chocstar!

Chocolate Freak!!

Zoals Chocstar het zelf zegt: Life is too short to eat boring chocolate! En ik zeg Amen!

Brievenbuspost!

Soms kom je thuis en vind je in de brievenbus wel een heul leuk pakje! Zo ook afgelopen week! Een doosje staarde mij recht aan en smeekte om opengemaakt te worden. Dat heb ik dus maar gedaan en wat een heerlijke verrassing kwam daaruit! Chocolade! En niet zomaar chocolade! Gepersonaliseerde chocolade! Me Happy!!

chocstar

Wat is Chocstar?

Annefrid Imenkamp was op zoek naar de originele, lekkere chocolade in Nederland, maar kon niet vinden waar ze naar zocht. In Amerika kwam ze namelijk de Firecracker tegen. Donkere chocolade met poppingcandy, zout en chilipeper. Maar hier in Nederland kon ze haar nieuwe verslaving niet stillen. Dus was daar de oplossing: zelf maken en Nederland kennis laten maken met CHOCking Chocolate! Maar daar komt nog wel het een en ander bij kijken: cursus chocolade maken (gelijk maar bij de grootste chocolademaker ter wereld!! Ach, waarom klein beginnen, toch?!), chocolademachine kopen, website maken en dat was nog maar het begin. Uiteindelijk is Chocstar ontstaan!

De Chocolade van Chocstar wordt gemaakt van (h)eerlijke chocolade, is handmade en met keuze uit meer dan 65 ingrediënten, kun je een eigen Chocstar samenstellen voor jouw BFF, lieve nicht, zieke buurvrouw, stoere neef, zwangere zus, de “altijd” oppas oma, gepensioneerde leraar, je babbelzieke schoonmoeder of hardloop maatje. Het wordt leuk verpakt en met een persoonlijk tintje wordt het bezorgt!

chocstar

Mijn Chocstar:

Mijn chocolade bestond uit Eerlijke Belgische chocolade met daarin stukjes butterscotch, pure chocolade en kleine suikerhartjes. Ik kon het niet laten en heb er alvast een paar happen van genomen en boy oh boy wat was hij lekker. Oh shit, nieuwe verslaving erbij!!

chocstar

Natuurlijk zijn er veel meer smaakcombinaties mogelijk. Wat dacht je van de Sweet Kisses van witte chocolade, gedroogde aardbeien, marshmallows en suikerzoentjes? Nee? Misschien is de “Je bent goud waard” meer iets voor jouw? Pure chocolade met 23 karaats goud! Voor de bling bling lovers onder ons! Maar je kunt natuurlijk ook de chocolade customizen! Kies uit verschillende vormen, smaken en ingrediënten en maak zo je eigen Chocstar!

Ik ben enorm benieuwd welke smaken jullie zouden combineren?!

 

Tags:
6 Reactie's
 • Lodi
  Geplaatst op 14:04h, 22 september Beantwoorden

  Ah lekker! Wij hebben vorig jaar een keer een chocostar mogen bestellen en wat was dit heerlijk. Alleen de verpakking was al mooi en dan die smaak! Geniet er van.

  • Kiki
   Geplaatst op 14:11h, 22 september Beantwoorden

   Echt een feestje in de brievenbus!!! Ik ga er zeker van genieten! Jammie!!

 • Debbythechocoholic
  Geplaatst op 17:11h, 22 september Beantwoorden

  Dit merk ken ik nog niet.. het ziet er wel lekker uit 🍫. Mmm!

 • MC Kleuver
  Geplaatst op 16:57h, 06 oktober Beantwoorden

  Meteen even de linkjes bekeken voor lekkere chocolade. De ApplePieChoc vind ik er erg lekker uitzien! Jum 😀

  • Kiki
   Geplaatst op 19:05h, 08 oktober Beantwoorden

   ja, die vond ik er ook lekker uitzien. maar alles ziet er lekker uit 😉

Geef een reactie