Cinelounge

Bioscoopavondje op de luxe tour to the max bij Cinelounge in Houten

Bioscoopavondje.

Ik ben wel van de films. Vooral de spektakel films vallen bij mij goed in de smaak. En als het dan ook nog in 3D is, ben ik gelukkig. Ik ben naar de bioscoop in Houten geweest. CineLounge.

De film:

Daar heb ik Avengers, Age of Ultron gekeken in 3D. Een film over de superhelden: The Avengers.

the avengers

Cinelounge:

CineLounge is de servicebioscoop van Houten, Utrecht en omstreken. Met een druk op de knop roept de gast tijdens de film de bediening en er is keuze uit een uitgebreide menukaart. De 4 zalen zijn sfeervol ingericht: ruime comfortabele fauteuils met tafeltje en een schemerlampje. Verder heb je de mogelijkheid om jezelf als VIP te laten behandelen in de daarvoor bestemde balkonruimte. Je betaald €4 p.p. meer en dan heb je toegang tot de speciale Club Lounge voor en na de film, optimaal zicht, een glaasje champenoise (eventueel alcohol vrij), nootjes en een uitgebreide luxere menukaart.

Cinelounge

VIP service:

Om kwart voor 8 werden we verwacht. Aan de kassa krijg je je 3D bril (die je na de film weer moet inleveren bij het personeel) en je ticket. Wij hadden ervoor gekozen om gelijk plaats te nemen op het balkon en niet gebruik te maken van de speciale Club Lounge. Op de eerste verdieping wordt je welkom geheten door een personeelslid die je begeleidt naar je stoelen. Nou ja, stoelen….. meer relax fauteuils met optimaal comfort. Daar stond al het glaasje champenoise te wachten op ons evenals het bakje met nootjes. Ook krijg je gelijk de menukaart uitgereikt met daarop oa een mandje brood met tapenade en kruidenboter of een luxe kaasplateau. De kaart van de normale zaal is minder uitgebreid, maar er zeker niet minder om.

menukaart

De film begon. Bril op en genieten maar. Na een half uurtje hadden we wel zin in iets lekkers en bestelde het mandje brood en de kaas met augurkjes. Heerlijk. Allen totaal niet te zien! Er was geen licht, dus wat we smeerde en aten was dus maar de vraag (na contact te hebben gehad met Cine Lounge, bleek dat er een mogelijkheid is om aan het personeel te vragen of ze een klein lichtje aan kunnen doen. Dit staat ook op de eerste pagina van de menukaart, maar ja, ik ga de hele kaart niet uitgebreid lezen. Misschien een idee om dit bij het wijzen van de plaatsen, aan te geven). De stoelen zaten echt heerlijk. Je had inderdaad optimaal zicht op de film. De film was zeker een spektakel en een aanrader.

Mijn conclusie:

De film is prima te zien in de normale zaal en voor de uitgebreide luxe kaart hoef ik niet extra €4 te betalen. Daar en tegen zijn de stoelen echt wel fijn en het uitzicht optimaal. Het is dus een keuze die je maakt. Heb je wat meer te besteden is het leuk om zo af en toe het luxe arrangement te nemen. Heb je niet veel te besteden, is het meer dan prima om in de normale zaal plaats te nemen.

Tags:
2 Reactie's

Geef een reactie