clarisonic

Clarisonic, het verwijderen van onzuiverheden op een zachte, maar doeltreffende manier!

Clarisonic.

Ik was op een event van U-pr en ben daar voor het eerst de Clarisonic tegengekomen. Getest op mijn hand en wat voelde dat fijn aan!

Wat is Clarisonic?

clarisonic

Tja, ik was verkocht! Ik kreeg de kans om uitgebreid te testen. Voor 3 weken lang had ik de Clarisonic Aria in huis. Ik kreeg er de Deep Pore Daily Cleanser bij en de Deep Pore Decongesting Clay Mask. Verder zaten er 2 borstels bij. 1 voor de milde reiniging en 1 voor de diepere reiniging.

clarisonic

De Clarisonic onderscheidt zich door de sonic methode. Deze methode verfijnt grove poriën, vermindert rimpels en huidplooitjes en pakt de textuur van je huid aan. Het verschil met de ronddraaiende borstels is dat de sonic technologie (300 bewegingen per seconde!) je huid vuil en vetvrij maakt, de dieper gelegen onzuiverheden verwijdert en je huid klaar maakt voor de opname van je huidverzorgingsproducten.

borstels clarisonci

De Clarisonic wordt geleverd met een oplader. Dus geen batterijen nodig!

clarisonic

Beginnen maar!!!

Hier mijn testverslag:

Ik heb een oudere huid (37 jaar) met een vette T-zone (veel talg productie) en droge delen op mijn wangen en voorhoofd. Verder is mijn huid gevoelig. Vroeger veel last gehad van ontstekingen en daar zo af en toe nog steeds last van. Dus een goede verzorging is nu wel erg belangrijk, dacht ik zo.

Ik heb de Clarisonic het meeste onder de douche gebruikt. Erg fijn, want hij is volledig waterdicht!

clarisonic

Dit is de procedure hoe je het beste het apparaat kunt gebruiken:

– Smeer wat Cleanser op de borstel (ik gebruik de borstel voor de milde reiniging).- Zet de Clarisonic aan op de stand die jij wilt (je hebt 3 standen).
– In een roterende beweging, de borstel voor 20 seconden over de voorhoofd en slapen laten gaan.
– Herhaal deze beweging voor 20 seconden bovenop de neus, kin en boven de lippen.
– Nog 10 seconden op de linker/rechter wang en daarna op de rechter/linker wang.

En je professionele reiniging is klaar!!!

Daarna heb ik de decongesting clay mask gebruikt. Een fijn masker wat je huid diep reinigt (deze mag je maximaal 2 keer per week gebruiken!).

clarisonic

Ik moet zeggen, mijn huid voelt echt schoon aan!!! Als ik mijn huid had gereinigd op de “normale” manier, dan kwam er toch nog veel vuil vanaf als ik er met een tonic overheen ging. Nu was dat niet het geval!

Na de eerste keer de Clarisonic gebruikt te hebben, kreeg ik wel wat ontstekingen op mijn kin. Maar dat schijnt normaal te zijn. Door de optimale reiniging komen alle afvalstoffen naar buiten, waardoor je in het begin wat ontstekingen kunt krijgen. Maar na een paar keer gebruiken, zal het overgaan en dat was ook zo!

Na 3 weken:

Na 3 weken testen heb ik echt het gevoel dat mijn huid er frisser, egaler en fijner eruit ziet! Ik ben zeer te spreken over de Clarisonic! Helaas moet ik er ook weer afscheid van nemen.

Je kunt de Clarisonic kopen bij de ICI Paris XL winkels en online. En ze kosten €199 voor de Aria. Je kunt ook kiezen voor de Clarisonic plus. Deze is zowel voor het gezicht als voor het lichaam en kost €225. Vindt je dit allemaal echt te duur? Dan is er ook nog een goedkopere variant: de Clarisonic Mia en kost €149. Deze heeft alleen minder functies. Het is natuurlijk wel een behoorlijke uitgave, maar ik moet zeggen: het is het waard!!!

Verder kost de borstelkop €25. Maar kun je ook de Deep Pore Decongesting Kit kopen voor €65. Hier zit de borstel bij in + 60 ml clay mask en 177 ml foaming gel.

Conclusie:

Ik kan het iedereen aanraden. Spaar even voor zo’n mooi reinigingsapparaat en je zult er geen spijt van krijgen. Want reinigen is ZO belangrijk, bezuinig daar niet op!!

Tags:
7 Reactie's
 • Juliet
  Geplaatst op 16:53h, 03 december Beantwoorden

  Ik ben nu ongeveer 1.5 week de trotse eigenaresse van een clarisonic mia 2. Ik moet ook zeggen dat ik écht verkocht ben, m’n gezicht is super schoon een zacht.

  • Kiki
   Geplaatst op 17:11h, 03 december Beantwoorden

   de mia is dus ook fijn? wat is het verschil eigenlijk met de aria?

 • sherry
  Geplaatst op 23:57h, 16 december Beantwoorden

  Ik ben nu nog nieuwsgieriger geworden door je review! Tnx voor het sharen.

  • Kiki
   Geplaatst op 08:20h, 17 december Beantwoorden

   Echt een aanrader! 😉

 • Pr event met oa Ugg, WE, een lezing van Yara Michels en Wouter de Jong
  Geplaatst op 13:17h, 08 februari Beantwoorden

  […] Clarisonic stond er ook met hun geweldige reinigingsborstel voor gezicht (of body). Het apparaat maakt een soort van pulserende beweging (sonische frequentie van 300 bewegingen per seconde), waardoor je huid goed wordt gereinigd. Ik hoop dat ik dit apparaat een keer kan gaan gebruiken!! […]

 • Nicole Orriëns
  Geplaatst op 10:45h, 28 juni Beantwoorden

  Dit lijkt me een erg handig apparaat! Dankjewel voor de duidelijke review. Als het makkelijk kan, dan ben ik altijd voorstander : )

  • Kiki
   Geplaatst op 14:35h, 28 juni Beantwoorden

   Geen dank. het is een erg makkelijk apparaat en je huid voelt zo veel frisser aan

Geef een reactie