cookinglife

Mat zwart bestek is hip en happening. Cookinglife heeft het!! Alleen nu nog die afwaskabouter! Zou fijn zijn!

Tafel dekken als een hipster!

Ik heb al zo lang ik mij kan herinneren, bestek van de Ikea. Niets mis mee natuurlijk, maar boy oh boy wat was ik dat zat. Cookinglife heeft de perfecte oplossing voor saai bestek: mat zwart misschien?!

Wat is Cookinglife?

Cookinglife is eigenlijk DE webshop voor alle keukenprinses en prinsen onder ons. Daar hoor ik dan dus niet bij, want ik houd echt niet van koken. MAAR ik houd wel van een mooi gedekte tafel en apart bestek en servies. Dus ik ben toch even gaan snuffelen op hun site!

Saai bestek!

Mijn bestek was boring!!! Ikea design to the max, zeg maar. Niets mis mee natuurlijk, maar ik irriteerde mij dood aan die saaie messen, vorken en lepels. Ik had ooit eens mat zwart bestek gezien, maar vond ik toch best wel prijzig. Helaas pindakaas dus voor mij. Ik moest het nog maar even doen met mijn Ikea design. Dacht het niet! Want in mijn snuffeltocht op Cookinglife kwam ik dit geweldige mat zwarte bestek tegen van Amefa en (houd je vast!) dat voor maar €49,99! Ja, inderdaad! Daar stond ik ook van te kijken!

cookinglife cookinglife

Ook leuk is de koperen variant, ook weer voor €49,99. Deze sets zijn gemaakt van hoogwaardig chroomstaal 18/0. Dit betekent dat het staal voor 18% uit chroom bestaat en geen nikkel aandeel heeft. Dit zorgt voor een hoge corrosie bestendigheid. Het beste is om dit bestek met de hand te wassen en niet in de vaatwasser te doen ivm verkleuring van het bestek. Ach, geen probleem, want ik heb toch geen vaatwasser, ik doe alles met de hand. Helaas is er nog geen afwaskabouter die bij mij logeert, maar misschien met dit bestek wilt hij wel komen en lekker de afwas doen terwijl ik niet thuis ben?! (Je mag altijd blijven dromen toch?!). Solliciteren maar voor afwashulp bij casa Kiki!

Amefa

Amefa maakt bestek, keukenmessen en tafelaccessoires sinds 1931 en is opgericht door Eugen Hollaender. Ze staan voor hoogwaardige kwaliteit roestvrij staal en daarnaast wordt dit merk in meer dan 50 landen verkocht!

Hop, de tafel dekken!

Ja, dat wordt natuurlijk nu een feestje! Mijn dinergasten worden verrast door een mooi opgemaakte tafel, maar dan wel met het thuisbezorgde frietje en kaassoufle! Want zelf koken is een crime voor mij. Of je moet tosti’s lekker vinden? Oké, oké, ik kan eventueel ook een gebakken ei maken, als het echt moet dan hè! Ik ben niet de moeilijkste hoor! Maar, je eet wel van een hip bestek!! Dat dan weer wel!

Binnenkort lees je op mijn blog hoe ik dit mat zwarte bestek combineer met te gek servies!

Tags:
,
5 Reactie's
 • Rory Blokzijl
  Geplaatst op 14:23h, 10 augustus Beantwoorden

  Bijzonder! Al weet ik nog niet helemaal of het mijn smaak is. De Man is helemaal weg van de matzwarte auto’s (al zijn dat vaak van die enorme bakbeesten). Ik blijf het vinden alsof ze in brand zijn gestoken en uit zijn gebrand. Maar goed, dat ben ik. Qua bestek ben ik benieuwd hoe het aanvoelt in je mond. Is het nog wel glad of juist wat ruwer? Just curious …

  • Kiki
   Geplaatst op 16:49h, 17 augustus Beantwoorden

   Het voelt eigenlijk hetzelfde als gewoon bestek. niet ruw ofzo. 🙂

 • Yong: Een mooi gedekte tafel is een lust voor het oog! Cookinglife voorziet in alles
  Geplaatst op 18:40h, 16 oktober Beantwoorden

  […] bij Cookinglife, een webshop met alles op het gebied van koken en tafelen. Denk aan servies, bestek, pannen, keukengerei, glazen etc. Ook aan de bbq benodigdheden is […]

 • Hella
  Geplaatst op 10:27h, 27 mei Beantwoorden

  Hi, waar kan ik dit set bestek k.open?

Geef een reactie