liefdespillen

Coole Gifts bij CoolGift. Laat je verrassen door de originele en grappige designs!

Coole Gifts!

Jullie weten inmiddels wel dat ik gek ben op design met een humoristische twist. Zo kwam ik CoolGift (coolgift.com/nl/)tegen, een webshop met te gekke producten voor oa een house warming, een verjaardag, trouwerij of gewoon als origineel cadeau! Maar je mag het natuurlijk ook zelf houden!

Wat is CoolGift?

CoolGift is in 2007 begonnen onder de naam: iGadgets.be. Al snel werden ze actief in heel West-Europa en kregen ze een meer internationale naam: CoolGift.com. De producten worden duidelijk afgebeeld met klantenbeoordelingen erbij. Zo weet je precies wat je koopt. Daarnaast worden je aankopen binnen 1 dag geleverd in Nederland en België.

Ik ben lekker gaan snuffelen en kwam de volgende producten tegen die ik echt te gek vond:

Page Lamp:

Welk product mij gelijk opviel was de Page Lamp! Met dit lampje kun je eindeloos variëren en creëren. Je draait namelijk steeds een pagina om voor een ander design voor je lamp! Je hebt 5 voorgedrukte designs en 5 lege pagina’s waarop je zelf los kan gaan! Zo kun je deze lamp helemaal naar eigen beeld personaliseren! Je kan hem ook via een USB, aansluiten op je computer! Hoe leuk is dat! De prijs is ook leuk: €19,95.
De lamp wordt geleverd met 2 verschillende lamp tinten (rood en wit), Energie-efficiënte 5V LED’s, USB kabel en heeft een afmeting van 17 cm L x 1,5 cm B x 27,5 cm H.

Page lamp

Liefdespillen:

Wie schrijft er nu nog een liefdesbrief? Ouderwets? Nee, maar we doen het gewoonweg niet meer. Jammer, want ik vind het uber romantisch. Maar met deze liefdespillen kun je wel kleine, intieme en romantische boodschappen naar je geliefde sturen. In elke pil zit namelijk een klein briefje waarop je jouw gevoelens en gedachten neer kan zetten om de ander te beroeren! Wat erg leuk is: leg het pilletje bij zijn of haar ontbijtje of ’s avonds op het hoofdkussen. Surprise surprise! (Zeg er wel even bij dat ze de pil niet in moeten slikken!). Er zitten 90 pillen in de pot die herbruikbaar zijn. Ze hebben een afmeting van 2 cm x 0,7 cm. Ze kunnen dus niet opgegeten worden en hebben dus geen medische werking!!! Deze liefdespillen kosten €11,95.

Let wel: Pil kan niet garanderen dat je liefde wordt beantwoord!!

liefdespillen

Lasso Wijnfleshouder:

Is it Magic? Ja, het lijkt net magie! Een fles wijn dat zweeft boven je tafel, alleen vastgehouden door een stukje touw! Maar schijn bedriegt! Dit touw heeft namelijk een basis van verchroomd metaal. Ideaal als kado, leuk voor bij een diner en geweldig als gespreksstof! De grootte van de lasso opening is geschikte voor alle standaard wijnflessen en heeft een afmeting van 21 cm L x 25 cm B x 20 cm H. De prijs is: €24,95

lasso wijnfleshouder

Ice Balls:

Die geijkte lelijke ijsblokjes komen mij eigenlijk wel de strot uit. Maar Coolgift heeft daarvoor de oplossing: De Ice Balls! Deze grote ijsblokjes zijn ideaal om je drankje langer cool te houden. Leuke tip: stop er eens wat fruit, munt of basilicum in, heerlijk voor straks in de zomer in je tuin in een karaf met water! De mal is gemaakt van siliconen en heeft de ruimte voor 4 ronde ijs ballen. De mal is waterdicht, dus geen gedoe met je tocht naar de vriezer! Ze hebben wel 8 uur nodig om volledig bevroren te zijn. De afmetingen zijn: 4,5 cm L x 4,5 cm B x 4,5 cm H. De prijs is: €12,95

coolgift

Sky Planter:

De hangende tuinen van Babylon ken je misschien wel. En daar is deze uitvinding vanaf gekeken. Het ondersteboven plantje! Dit is ontworpen door Patrick Morris van ontwerpbureau Boskke (wat klein bosje betekent in het Engels). Het water wordt opgeslagen in een speciaal reservoir. het water wordt geleidelijk afgegeven aan het plantje, waardoor je maar 1x in de 2 weken water moet geven. Bij warm weer zal je uiteraard iets sneller moeten bijvullen. Een ingebouwde schijf zorgt ervoor dat de potgrond en de plant netjes op hun plaats blijven. Je kunt ze overal hangen. In het raamkozijn, aan het plafond of waar dan ook. Kruiden werken erg goed in deze constructie! Maar je kunt natuurlijk gebruiken wat je zelf wilt. Een mooie orchidee, klimop of varen is ook fantastisch! Ik vind dit echt ideeal, want ik wil dolgraag meer groen in mijn huis, maar mijn niet-zo-groen-vingers laten dat helaas niet toe. Met deze techniek zal het misschien wel gaan lukken! De Sky Planter komt in twee maten: Small (13 x 9,5 c, prijs: €18,95) en Medium (19 x 14 cm, prijs: €28,95)) en wordt geleverd met een haak, plug en twee kabeltjes.

sky planter

Maar wat zou jij kiezen?

Laat je verrassen!!!

Tags:
,
6 Reactie's

Geef een reactie