creative use of technology

Creative Use of Technology: Hout bewerken op een creatieve manier!

Dutch Design in Hout!

Tja, Dutch Design is er in alle vormen en maten. Wat hebben wij toch mooie en goede ontwerpers in dit koude kikkerlandje! Creative Use of Technology is daar 1 van die zich voornamelijk bezig houdt met hout!

Wat is Creative Use of Technology?

Dit bedrijf wordt gerund door 3 ondernemers die zich voornamelijk richten op hout en leer in al zijn mooie vormen. Door middel van 3D-printen en lasersnijden maken zij de meest creatieve producten. Sinds 2014 zijn ze gevestigd in “Brandpunt”. Dit is een plek in Breda waar creatievelingen samen kunnen komen en onder het genot van een kopje koffie in de espressobar, kunnen brainstormen, exposeren en producten maken.

Houten en leren producten:

De website zegt het dus al: creatief gebruik van technologie. De technologie is in dit geval de 3D-printers en de lasersnijders die hout en leer omtoveren tot mooie en originele producten. Als eerste kwam ik geweldige sieraden tegen. Vooral de lasercats vond ik echt een eyecatcher. Ze zijn met de laser gesneden uit hout en er is een hele familie beschikbaar. Ik vond “pluisje” toch wel het meest bij mij passen. Een lekker dik katertje die van knuffelen houdt! That’s me! Prijs €10.creative use of technology

Lederen notitieboekjes:

Ook de lederen notitieboekjes vielen mij gelijk op. Je kunt zelf je eigen tekst erop laten laseren en alle boekjes worden met de hand gemaakt. Zo kun je een origineel en uniek cadeau laten maken of voor jezelf een mooi notitieboekje laten maken! Mijn tekst die ik erop heb laten graveren was: “Schreef ik net geschiedenis, was de inkt op”. Deze tekst kwam ik ooit eens tegen op internet en ik vond hem zo leuk dat ik hem nooit vergeten ben. Dus die moest wel op mijn boekje komen! Prijs vanaf €15.

creative use of technology

Houten cactus:

Misschien weten jullie het al wel: ik heb alles behalve groene vingers. Planten gaan bij mij in no time dood, bloemen hebben maar 2 dagen levensverwachting in mijn huis en zelfs cactussen en vetplanten zijn niet veilig. Maar dat neemt niet weg dat ik een mooi bloemstuk of een frisse groene plant wel erg mooi vind. Tja, wat moet je dan? Alternatief: houten cactus of bloem! Ach, waarom niet?! Je hoeft ze geen water te geven, blijven eeuwig mooi, geen omkijken naar en ik hoef er niet tegen te praten. Een win win situatie dus: Ik blij, zij een lang leven beschoren! En laat Creative Use of Technology nu net een leuk assortiment houten cactussen en bloemen hebben! Prijs €15.

creative use of technology

Last but not least:

Als laatste kwam ik deze geweldige houten quote tegen: “Do more of what makes you happy” en wat kan ik daar nu nog meer op zeggen dan: Yep! Ik vond dat wel zeer toepasselijk, want ik moet leren om meer te genieten en liever voor mezelf te zijn. Een reminder die ik zo in mijn interieur kon neer zetten vond ik wel een goed plan! Nu moet ik wel, toch…….?!

dutch design

Om het allemaal nog leuker te maken:

Ach, ik gooi er gewoon nog een kleine winactie tegenaan! Vind jij het lederen notitieboekje met de tekst: “Schreef ik net geschiedenis, was de inkt op!” ook zo leuk? Doe dan snel mee, want ik ga hem weggeven!

Wat moet je doen voor deze winactie?

 • Like mijn Facebookpagina en deel de winactie openbaar op jouw tijdlijn (het makkelijkst is om het desbetreffende artikel te delen van mijn facebookpagina op jouw facebookpagina).
 • Like mijn Instagrampagina
 • Laat hieronder een bericht achter dat je mee doet.

Succes iedereen en ik maak de winnaar over 3 weken bekend!

42 Reactie's
 • Marjan Polet
  Geplaatst op 19:59h, 12 januari Beantwoorden

  Geweldig leuk ik doe graag mee

 • Ilona Hermans
  Geplaatst op 20:08h, 12 januari Beantwoorden

  Woww hoe mooi is dit en dan heb ik het nog niet over de tekst op de voorkant! Super uniek en speciaal voor jaren plezier! Waag graag een kansje mee

 • Anna
  Geplaatst op 21:29h, 12 januari Beantwoorden

  Ik doe heel graag mee…

  Facebook: An Na

 • Sandra
  Geplaatst op 21:54h, 12 januari Beantwoorden

  Prachtige producten. Ik kende eigenlijk alleen de horloges, verder niet.

  • Kiki
   Geplaatst op 22:20h, 12 januari Beantwoorden

   Zeker de moeite waard om even te neuzen

 • Judith
  Geplaatst op 21:58h, 12 januari Beantwoorden

  Wat origineel allemaal, vooral die houten cactus is super leuk voor in mijn nieuwe kantoortje

  • Kiki
   Geplaatst op 22:19h, 12 januari Beantwoorden

   En ze hebben geen water nodig! Super handig!

 • Jamey
  Geplaatst op 22:46h, 12 januari Beantwoorden

  Zo leuk die leren dagboek/notitie boekjes.

  • Kiki
   Geplaatst op 17:12h, 13 januari Beantwoorden

   vooral dat je er een eigen tekst in kan zetten.

 • Joanne
  Geplaatst op 23:42h, 12 januari Beantwoorden

  Wat ziet dat er leuk uit allemaal! Ik vind vooral het schriftje erg chic!

  • Kiki
   Geplaatst op 17:11h, 13 januari Beantwoorden

   Dat vond ik dus ook: chique! 🙂

 • nicole
  Geplaatst op 11:26h, 13 januari Beantwoorden

  Oh, dat leren notitieboekje vind ik mooi. Zeker met die tekst erop. Ik zou er bijna mijn Moleskine notitieboekje voor aan de kant zetten!

  • Kiki
   Geplaatst op 17:10h, 13 januari Beantwoorden

   🙂 Moleskone zijn ook erg fijn!

 • chucky1012
  Geplaatst op 15:32h, 13 januari Beantwoorden

  Zo mooi en heel handig!
  Ik die heel graag mee met deze leuke winactie 👌

  Fb.: Ike Hassankhan

  Fijn weekend Xoxi

 • Lazy Bird
  Geplaatst op 16:05h, 13 januari Beantwoorden

  Ik vind het mooie spullen! Maar als vegan vind ik het jammer dat er echt leer gebruikt wordt, misschien iets om naar te kijken voor de toekomst?

  X Lazy Bird

  • Kiki
   Geplaatst op 17:09h, 13 januari Beantwoorden

   Of een houten kaft? Mag dat wel? xx

 • Aniek
  Geplaatst op 20:48h, 13 januari Beantwoorden

  Mooie producten zeg. En wat een geniale tekst heb je gekozen voor jouw notitieboekje!

  • Kiki
   Geplaatst op 20:42h, 15 januari Beantwoorden

   haha, ik heb ooit die tekst ergens gelezen en die krijg ik niet meer uit mijn hoofd 😉

 • Claudia Diependaal
  Geplaatst op 18:18h, 14 januari Beantwoorden

  Wat een geweldig leuke prijs weer. Ik duim!

 • sabine
  Geplaatst op 11:09h, 16 januari Beantwoorden

  Dat zijn best leuke items. De do more of what makes you happiness vind ik echt heel leuk, zo helemaal uit het hout gesneden. Dat is ook leuk voor in de gang.

  • Kiki
   Geplaatst op 12:33h, 17 januari Beantwoorden

   Ja, ik ben er ook erg blij mee!

 • Marian B
  Geplaatst op 21:53h, 16 januari Beantwoorden

  Wat een leuke tekst! Zo’n notitieboekje zou ik wel willen 😉

  • Kiki
   Geplaatst op 12:31h, 17 januari Beantwoorden

   die tekst zat al zo lang in mijn hoofd. ooit ergens gelezen en vond het wel toepasselijk om het op dit notieboekje te laten drukken 🙂

 • Liesbeth Barto
  Geplaatst op 22:22h, 16 januari Beantwoorden

  Wat een geweldig leuke spullen zijn dit! Heel graag doe ik mee voor dit prachtige notitieboekje 🙂

 • Jessica
  Geplaatst op 11:17h, 17 januari Beantwoorden

  Wat gaaf dat hout look notitieboekje! Ik heb er ook wel eens een met kurk look zien liggen ook zo leuk, weer eens wat anders.

 • Natalie Bender-Schutten
  Geplaatst op 22:54h, 20 januari Beantwoorden

  Wauw; ik hou van Leer! En dan die Tekst😍ik doe graag mee! Ik kan niet wachten her schrift heerlijk te mogen vullen met mijn momenten zodat het uiteindelijk de Geschiedenis in zal gaan😇

 • cobi van braak
  Geplaatst op 14:03h, 23 januari Beantwoorden

  Ik ben gek op notitieboekjes en op leren producten ik doe heel graag mee!
  (gedeeld op facebook)

 • Danielle
  Geplaatst op 20:38h, 25 januari Beantwoorden

  ik vind het een erg mooi notitieboekje. Leuk om hierin mijn lijstjes bij te houden. 🙂

 • youssra
  Geplaatst op 10:18h, 26 januari Beantwoorden

  voor het vak gescheidenis is het ideaal (aantekingen en opdrachten maken)

 • Jolijn
  Geplaatst op 19:16h, 27 januari Beantwoorden

  Leuke actie! Ik maak graag kans (:

 • Nelly
  Geplaatst op 12:56h, 28 januari Beantwoorden

  Ik doe graag mee.

 • Anita H.
  Geplaatst op 21:56h, 01 februari Beantwoorden

  Ik doe mee!

 • Nicole Orriëns
  Geplaatst op 13:21h, 21 juni Beantwoorden

  Dat notitieboekje is inderdaad wel enorm leuk! Ik doe graag mee aan je winactie!

  • Kiki
   Geplaatst op 13:37h, 21 juni Beantwoorden

   oh, door alle hectiek van afgelopen half jaar, ben ik helemaal vergeten een winnaar te kiezen, ga ik volgende week gelijk doen 🙂

Geef een reactie