damesdingetjes

Koekiemonster, donuts en lelijke eendjes. Echte damesdingetjes!

Uh, Oke?!

Oké, ik begrijp dat dit heel erg verwarrend is. Wat hebben koekiemonster, donuts en lelijke eendjes nou met elkaar te maken? En dan doe ik er ook nog een hamburger bij! Ach, echt damesdingetjes.nl!

Damesdingetjes:

Adriana Terpstra is deze webshop begonnen die vol zit met leuke, hippe, originele en zelfgemaakte sieraden. Zij is van kinds af aan al gek op sieraden en toen al de hele dag ermee bezig. Daar is niets aan verandert naarmate ze ouder werd en is de volgende logische stap: een sieradenwebshop: Damesdingetjes.nl.

Omdat ze bepaalde sieraden niet kon vinden in winkels, ging ze maar zelf aan de slag.
Zo maakt ze van fimoklei de meeste hilarische sieraden. Een Koekiemonster ring, hamburger ketting en donut oorbellen zijn een paar voorbeelden van deze sieraden. Je kunt haar ook vragen om iets te maken (moet wel do-able zijn natuurlijk) naar wens.

Maar ook maakt ze armbanden van Muyuki Delica’s kralen. Dit zijn hele kleine kralen in de vorm van een cilinder (2 mm lang en 1.75 mm breed). Een priegelwerk, maar zeker de moeite waard! Of de Franse trend van dit moment: de handgemaakt poppetjes. Dit is niet echt mijn ding, maar leuk gemaakt.

damesdingetjes

Ook heeft ze werk van andere op haar site staan. Wat dacht je van gebreid Engels drop van Alina van Putten. Hoe leuk zijn die sleutelhangers?!

damesdingetjes

Ik was gelijk in love met de hamburger ketting. Hij is echt leuk gemaakt en ik krijg er vaak opmerkingen over (in positieve zin). Hij valt dus zeker op! Ook de donut ketting en oorbellen zijn hilarisch! Tip voor Adriana: maak er ook een paar met een hap eruit! Dan krijg je er wat speling in.

damesdingetjes

De koekiemonster oorbellen en ring zijn leuk gemaakt, maar helaas niet echt mijn ding. Hoeft natuurlijk ook niet, want over smaak valt zeker te twisten!

damesdingetjes

De eendjes ketting is top! Omdat hij lang valt, vind ik hem prettig dragen. En kinderen vinden het ook geweldig. Als ze bij mij zitten, blijven ze ermee spelen!

damesdingetjes

Natuurlijk heeft ze nog veel meer, dus neem snel een kijkje op haar site!

1Reactie
  • Hennie
    Geplaatst op 18:54h, 09 augustus Beantwoorden

    Wat knap gemaakt! Ook al is niet alles mijn smaak, wat geniaal bedacht!

Geef een reactie