Naked Design

Dawanda: DawanJA of DawaNEE? Handgemaakt en origineel!

Dawanda!

Vaak ben ik lekker aan het neuzen op het World Wide Web naar originele, bijzondere en unieke producten. Iets wat met liefde is gemaakt en dat niemand anders heeft. Ik heb nu een site gevonden waar je dat allemaal kunt vinden: DaWanda. Een waar shoppingwalhalla die zijn weerga niet kent. Hier vindt je namelijk unieke, handgemaakt producten van ontwerpers van over de hele wereld. Ook staat DaWanda vol met de leukste DIY-inspiraties.

Wat biedt DaWanda zoal?

DaWanda is de online designmarkt voor alles wat bijzonder, uniek en handgemaakt. Meer dan 300.000 winkels van over de hele wereld bieden bij DaWanda hun producten aan. Producten die met liefde gemaakt worden en volledig aan jouw wensen kunnen worden aangepast. Hier vind je accessoires, zowel tijdloze als hippe sieraden, woonaccessoires, illustraties en prints. Plus allerlei DIY materialen, zoals stoffen, kralen en knopen om zelf de mooiste creaties te maken.

DaWanda biedt verkopers een makkelijke marketing tool om heel snel een online shop op te zetten met een internationaal bereik. Ook de media heeft DaWanda opgemerkt: denk hierbij bijvoorbeeld aan artikelen in: Linda, Flair, Vriendin, Libelle, Glamour en de Telegraaf.

Naked Design:

Ik ben verzot op leuke, grappige en originele sieraden. En ik kwam bij DaWanda een geweldig Nederlands (afkomstig uit Utrecht) merk tegen: Naked Design. De ontwerpster achter Naked Design is Marloes Duyker. Zij maakt oa bijzondere lasercut sieraden en voorwerpen. Met maar liefst 100 verschillende uitingen in het Nederlands, Vlaams, Duits en Engels kun je jouw outfit compleet maken. In het werk van Naked Design is het gebruik van humor, spontaniteit en the beauty of imperfection een belangrijk ingrediënt.

Ik was gelijk verliefd op dit collier: The Golden Turd! De naam alleen al is ge-wel-dig! Prijs: €19,95

Naked Design

LOHN:

Ook kwam ik het Italiaanse LOHN_Little Objects for Huge Needs, tegen. Een ontwerper die voorwerpen en sieraden maakt met een karakteristieke minimalistische design. Ik was gelijk verliefd op de boerderij ring: het varken. Het is een roze ring van siliconen met een varken en de tekst: Oink. Prijs: €8

dawanda

Zoals je ziet is dit maar een hele kleine greep uit de sieraden en voorwerpen dat DaWanda aanbiedt. De feestdagen komen er weer aan en dan wil je natuurlijk leuke en originele cadeautjes geven. Dan ben je hier echt aan het juiste adres! Ze hebben ook een extra feestelijke special, waar je beslist een kijkje moet nemen!

Er is 1 nadeel: er staan zoveel mooie producten op, dat je op een gegeven moment door de bomen het os niet meer ziet. Als ze hun collectie iets zouden indunnen, zou het wat overzichtelijker zijn. Maar dat mag de pret niet drukken. Beter te veel dan te weinig, toch?!

Let op: DaWanda stopt per 30 augustus 2018 en wordt overgenomen door Etsy.nl!

Geen reactie's

Geef een reactie