flos skygarden

De zoektocht naar Design stopt bij Design Collect.

Design Collect.

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik een groot fan van Design. Design in alle vormen, maten en kleuren. Van Kitsch, naar Kunst en van Modern naar Barok. Alles komt wel in mijn kleine liefelijke huisje voor. Ik combineer graag verschillende stijlen met elkaar om tot een grappig geheel te komen. Op internet breng ik dan ook vele uren door op zoek naar dat ene vaasje en die ene stoel. Daar gaat veel tijd in zitten, maar nu is daar een oplossing: Design Collect!

Wat is Design Collect?

Design Collect (designcollect.nl) is een online “zoekmachine” met een breed assortiment designmeubelen en accessoires van (Scandinavisch) design. Zowel stoelen, tafels, vloerkleden, verlichting als opbergmanden, vazen en kandelaars behoren tot de collectie van Design Collect. Het assortiment bestaat uit producten van verschillende designwinkels als Flinders en Scandinavian DesignCenter. Doordat alles samengevoegd is op 1 webshop is het makkelijk en overzichtelijk winkelen op het World Wide Web. Merken als Hay (vooral de Don’t Leave Me bijzettafel is mijn grote favoriet), Bloomingville, Flos (de Skygarden lamp, goud is zeer zeker nog een mustbuy voor mij, alleen nog even sparen maar, want hij is vrij prijzig) zijn van de partij. De collectie richt zich met name op moderne en retro-moderne designs. Hierbij kun je denken aan producten gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout en beton. Ook de kids komen niets te kort en hebben een eigen pagina met vele producten, van meubels tot accessoires.

design collect

Design Collect is altijd op zoek naar bekende en minder bekende ontwerpers om in hun arsenaal toe te kunnen voegen. Ze proberen de collectie altijd up to date te houden en vernieuwend te zijn, waardoor er altijd wel weer iets nieuws is te ontdekken in hun online zoekmachine.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door hun facebookpagina te liken.

Wat vind jij het mooist? Of heb jij nog een ultieme “design hebbeding” op je verlanglijstje staan? 

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie