deurkruk

De deurkruk: het vergeten woonaccessoire, die wel heel belangrijk is!

Vergeten woonaccessoire:

Ja, daar denk je niet gelijk aan als je bijvoorbeeld aan het verbouwen bent: de deurkruk. Maar wat is deze woonaccessoire toch belangrijk. Ik ga hem uit de vergetelheid halen, al is het maar voor even.

Wat is het verschil tussen een deurkruk en een deurknop?

Een deurknop is rond en een deurkruk bestaat uit een horizontale hendel of handvat. In Nederland wordt meestal een deurkruk gebruikt, die de dagschoot (of de klink) bedient. Maar een deurkruk is geen klink, maar wordt soms wel zo genoemd. Een deurkruk is in een deurslot en moet omlaag worden geduwd om de deur te openen. Een klink dient zelf als slot en moet worden opgetild.

deurkruk
 

Informatie waarvan je misschien denkt; lekker belangrijk, daarom ga ik er ook niet verder op in. Maar zo leer je nog eens wat op mijn oh zo informatieve blog! Geen dank!!

Deurbeslag-Expert.nl:

Het deurbeslag is eigenlijk de finishing touch in de leefruimte. Deurbeslag-expert.nl heeft een ruime keuze aan deurkrukken, deurbeslag, deurkloppers, veiligheidsbeslag, tochtwering en zelfs brievenbussen. Maar ook kierstandhouders en deurspionnen voor optimale veiligheid. Deurbeslag-Expert.nl biedt oa design deurbeslag aan van RVS. Kwalitatief hoogstaand, geborsteld als afwerking voor een optimale look en beschikbaar in meer dan 20 verschillende soorten.

De deurkrukken hebben namen van Nederlandse steden. Zo is er een deurkruk Amsterdam, een deurkruk Utrecht en een Rotterdam! Daarnaast vindt je op de website alle tips and tricks voor het goed reinigen en onderhouden van de deurkrukken en klinken. Ook staan er praktische klus tips tussen. Handig dus.

deurkruk
 

Wil je een betaalbare variant? Ook daar hebben ze aan gedacht! Een compleet overzicht vindt je ook weer op hun site. Heb je een keuze gemaakt? Dan is het een kwestie van bestellen en betalen. Dit gaat uiteraard gepaard met de nodige veiligheid, zodat je met een gerust hart kunt shoppen. Niet voor niets hebben ze daarom ook het Webwinkelkeurmerk! Toch nog advies nodig? Je kunt live met ze chatten of mailen. Niet tevreden met wat je hebt ontvangen? Je hebt 30 dagen retourrecht! Een miskoop is dus niet aan de orde.

deurkruk
 

En? Ben je wat wijzer geworden? Of heb ik je aan het denken gezet? Ja, ik was namelijk deze woonaccessoire ook vergeten, dus ik neem je niets kwalijk!!

Tags:
2 Reactie's

Geef een reactie