design deurmat

Zo klaar met die “welkom” deurmat. Tijd voor een design deurmat!

Welkom!

Ik had voor mijn deur zo’n hele “leuke” deurmat liggen met welkom erop. Wie heeft hem niet, zou je zeggen. Maar ik was erop uitgekeken. Tijd voor een design deurmat!

Oke, maar een originele deurmat is bijna niet te krijgen. Ik zeg bijna, omdat ik er natuuuuuurlijk wel 1 heb gevonden. Een design deurmat in allerlei leuke vormen. Yep, Check!

Design deurmat:

Je kent ze wel, die verschrikkelijke deurmatten met “Welkom” erop, saai en burgerlijk. Nog een leuke krans aan de deur en klaar. So not me! Maar ja, die deurmat had ik dus wel (overblijfseltje van mijn ex) dus die moest er snel uit. Ik ben gaan rondkijken bij oa de Blokker, Action en de Kwantum, maar nee hoor, overal die burgerlijke matten. Pffff, zo klaar mee. Dan maar ff googelen. En voila, gevonden! designdeurmat.nl heeft leuke deurmatten in allerlei vormen. Denk bijvoorbeeld aan een hond, kat, vis, varken, vlinder, auto, kopje etc. Ik vond de theepot gelijk erg leuk. Lekker uitnodigend vond ik. Mijn deur staat altijd voor iedereen open, dus ik vond deze wel toepasselijk. “Kom binnen, kopje thee erbij?”. leuke “binnenkomer” of wat?! Hij kost €34,95 en de maat is L 86 cm B 59 cm een prima formaat en past eigenlijk dus altijd.

design deurmat
design deurmat

De mat is gemaakt van Kokos met latex en ik moet zeggen dat ik mijn schoenen goed kan schoonvegen aan deze mat. De hond vindt de haren nog iets te scherp om op te staan, maar dat is een kwestie van inlopen. Hij ruikt nog wel een beetje vreemd, maar dat is de nieuwigheid. Ach, hij ligt toch buiten, dus ik heb er geen last van!

design deurmat

Welke zou jij kiezen? De kat of liever de vis of ga zou jij ook gaan voor de theepot? Ik ben heel erg benieuwd. Laat maar weten!

Geen reactie's

Geef een reactie