dieet pro

DieetPro. Afvallen met shakes?! Of is het allemaal maar een fabeltje?

Afvallen!!!

Afvallen met shakes van DieetPro? Werkt dat nu echt of is het allemaal een fabeltje? Ik ben het een paar maanden voor je gaan testen!

Afvallen, diëten, slank worden….. pfffff, wat een opgave!

Afvallen, diëten, sporten……. poooeeeee, je wordt er mee doodgegooid op internet. Op Instagram en Facebook zie je de een na de andere fitgirl voorbij huppelen in hun oooh zo mooie sportoutfitjes met hun perfecte lichamen en dito Kardashian kont. Om gek van te worden!! Want ik heb dus curves!! Maatje 42/44, flinke bovenbenen en dito kont en als klap op de vuurpijl een rond buikje. Oke, oke, ik doe het ook zelf, want ik houd van lekker eten. Diëten is dus echt niets voor mij. Maar sinds januari moest echt het roer om. Ik was er klaar mee. Ik hoef echt niet meer maatje Victoria Secret te hebben, maar een 40/42 zou mooi zijn. Moet kunnen toch. Is haalbaar, dacht ik zo. Vorig jaar september ben ik begonnen met vet bevriezen en dat begin ik nu te merken. Alles wordt strakker. Daarnaast ben ik sinds januari twee keer per week aan het sporten. Maar ik viel niet af. Frustrerend as fuck!! Wat bleek: ik deed de oefeningen voor spieropbouw en niet voor afvallen. Ja, ik was inderdaad sterker geworden, maar die kilo’s bleven eraan zitten. Oke, drastisch veranderen dus. Dat was punt twee. Maar wat kon ik nog meer doen?

Voeding!!

Ja, voeding is natuurlijk een essentieel deel bij afvallen!! Maar ik houd nu eenmaal van lekker eten, zo af en toe een taartje en een patatje (niet tegelijk hoor, waar zie je mij voor aan?!). En ik kan en wil dat gewoonweg niet opgeven. Maar er moest wel wat veranderen. Ik ben al meer groenten gaan eten en water gaan drinken, maar er kon nog meer bij, euh AF!!!!

Ik kwam Dieet pro tegen en was bereidt om the challenge aan te gaan. Om te beginnen ga ik nu (en dat is echt eenmalig!) mijn gewicht vertellen (het is dan ook de bedoeling dat je dat lina recta weer vergeet) en ik schaam mij diep!! Het is ………. 86 kilo (O.M.G.!!). Maar gelukkig ben je het weer vergeten! Thank god for that! Dit gewicht is op de weegschaal in de sportschool. Op de weegschaal waar ik elke week 1 keer op een vaste tijd op sta ben ik 82 kilo. Vind ik al beter en mooier klinken!!

Mijn doel:

Mijn doel is om af te vallen, zonder enorm te diëten. Ik hoef niet gelijk binnen een week een maatje zero te hebben. Geleidelijk aan wil ik naar mijn streefgewicht van 75 kilo. Misschien in sommige ogen nog veel, maar voor mij (hoop ik) prima. Ik moet ook mijn lijf accepteren hoe het is. Ik heb nu eenmaal curves. Toen ik 22 was en 48 kilo woog, was ik nog (in mijn ogen) dik. Dit kwam oa door mijn grotere bovenbenen en figuur. Ik moet het accepteren. Daar heb ik ook nog moeite mee, maar dat is voor latere zorg.

DieetPro:

Het unieke aan DieetPro is dat de shakes heel weinig kcal bevatten (79 kcal per shake) en bijna geen koolhydraten en vetten hebben. Het bevat een langzaam verteerbaar eiwit dat ondanks het lage gehalte kcal toch je hongergevoel remt. Daarnaast bevat het stoffen die de vetverbranding verhogen zoals groene thee extract en L-carnitine. Ook bevat het chroom dat de bloedsuikerspiegel in balans houdt en choline dat het lichaam reinigt via de lever. Door verspreid over de dag kleine, eiwitrijke maaltijden te nemen blijft de stofwisseling actief en de bloedsuikerspiegel in balans. Eet daarbij voldoende groente en fruit om een balans te creëren wat belangrijk is voor een juiste PH (zuurgraad) waarde.

dieet pro

Voordelen DieetPro:

1. Je hebt geen honger
2. Je stofwisseling wordt verhoogd
3. Je bloedsuikerspiegel komt in balans door kleine eiwitrijke maaltijden te eten
4. Het lichaam wordt gereinigd
5. De zuurgraad blijft in balans
6. Je krijgt minder kcal binnen dan je verbruikt waardoor je afvalt

Het grote afvallen gaat beginnen!

Daar gaan we dan! Ik test de producten van DieetPro voor 3 maanden. Ik heb o.a. de shakes in de smaken aardbei, banaan en kokos geprobeerd. Verder heb ik daarbij voedingssupplementen gebruikt zoals: Visolie, vezel poeder glucomannan (dit bevordert de vetverbranding). Ik zeg er gelijk bij dat ik ook weer ben gaan sporten (voornamelijk krachttraining). De eerste keer dat ik de shake probeerde was ik blij verrast. Het smaakte erg lekker. Bijna als een milkshake. Ik gebruikte namelijk melk met 0% vet (zodat ik ook nog mijn calcium binnen krijg). Je kunt ook gewoon water gebruiken, maar dat vind ik niet zo lekker.

dieetpro

Ik heb besloten om de shakes in de ochtend te nemen, samen met alle voedingssupplementen en dan in de middag gewoon mijn normale lunch zoals bijvoorbeeld brood en dit beviel mij goed. Ik zit ook echt vol na het nemen van de shake als ontbijt en dat vind ik echt een pre! Om 11 uur heb ik geen snacktrek!

Heeft het geholpen?

Ja, dat denk ik wel. In kilo’s ben ik niet veel kwijt, maar mijn spieren zijn wel groter geworden en alles is strakker. Dieet Pro bevat 18 gram eiwitten per shake en dat zijn weer bouwstenen voor spierweefsel. Dit betekent dat ik misschien geen kilo’s kwijt ben maar wel strakker ben geworden (als voorbeeld: Als je bijvoorbeeld 5 kilo vet hebt verloren, maar 5 kilo spierweefsel bent aangekomen zie je er veel strakker uit maar op de weegschaal zie je dan geen verschil).

Komt het door de shakes? Hmmmm, ik durf hier niet met 100% ja op te zeggen, maar ik denk echt wel dat het mee helpt, naast het sporten. Ik ben blij met het resultaat, alhoewel ik nog wel 5 kilo kwijt wil. Of moet ik het gewoon maar accepteren dat ik een curved women ben?

We keep on going!!!

Tags:
,
2 Reactie's
 • Darina
  Geplaatst op 08:58h, 26 augustus Beantwoorden

  Ik heb deze shakes vorig jaar gebruikt en ben toen 9 kilo afgevallen, zonder heel veel sporten (alleen wandelen). Ook slikte ik glucomannan. Ik was ook blij verrast door de smaak en dat ik geen honger had. Ik ben er toen mee gestopt, wat een beetje jammer is, maar ik ga dit zeker weer hervatten.

  • Kiki
   Geplaatst op 16:46h, 26 augustus Beantwoorden

   wauw, 9 kilo!! heb je ook een dieet gevolgd, of alleen de shakes genomen?

Geef een reactie