duo rolgordijn

Onlineduorolgordijnen, de expert op het gebied van Duo rolgordijnen.

Duo Rolgordijnen op maat!

Om mijn huiskamer toch wat gezelliger te maken, ben ik op zoek gegaan naar mooie gordijnen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor Duo rolgordijnen (ook wel multishades of roljaloezieën of duo blinds genoemd) bij Onlineduogordijn.nl

Wie zijn Onlineduorolgordijn.nl?

Onlineduorolgordijn.nl is gespecialiseerd in duo rolgordijnen. Online kun je een offerte opvragen, maar wat ik echt een groot pluspunt vind is dat ze de gordijnen bij jouw thuis komen opmeten. Daarnaast nemen ze ook de stalen mee, zodat je thuis, ter plekke, een mooi gordijn kunt uitzoeken. Heb je gelijk de kleur die je zoekt bij je interieur en die er ook goed bij past. NOG een groot pluspunt is dat ze het ook komen monteren!! Ik woon alleen en ik heb echt de ballen verstand van “klussen”. Dus dat zij het komen opmeten en installeren is echt een pre!

Maar, naast duo rolgordijnen, plissé gordijnen en houten jaloezieën, hebben ze ook een ruim assortiment aan laminaat, dat uiteraard ook weer goed wordt ingemeten op locatie en de stalen worden meegenomen ter vergelijking en bezichtiging voor de juiste kleur. Neem daarvoor even contact met ze op via: 06-45252374 of info@onlineduorolgordijn.nl.

onlineduorolgordijn

Maar wat zijn eigenlijk duo rolgordijnen?

Tja, ik wist het ook niet maar het zijn eigenlijk gewone rolgordijnen, maar je hebt nu volledige controle over de lichtinval en de sfeer in de kamer. Ze bestaan uit twee lagen stof, een transparante stof en een niet transparante stof. Door de lage langs elkaar te schuiven, kun je de lichtinval zelf bepalen. Als je ze half open zet, dan krijg je een gefilterde lichtinval. Helemaal gesloten, betekent geen lichtinval, veel privacy en is de kamer verduisterd. Helemaal open is natuurlijk veel lichtinval en een lichte/zonnige kamer.

duo rolgordijnen

Wat heb ik gekozen?

Nadat we een afspraak hadden gemaakt, kwamen de ze bij mij thuis met de benodigde stalen en meetapparatuur. Ik was er eigenlijk al snel over uit dat ik niet een druk design wilde en het zo rustig mogelijk wilde houden. Daarom heb ik gekozen voor de neutrale kleur taupe. Daarna gingen ze alles opmeten. Ik wilde een groot gordijn voor mijn gehele raam en 1 voor bij mijn balkondeur. Nadat ze alles opgemeten hadden, werd alles zorgvuldig genoteerd. Nu was het afwachten tot de gordijnen op maat gemaakt werden en geleverd zouden worden.

3 weken later was het zo ver, de gordijnen waren geleverd en ze kwamen het installeren. Door een fantastisch kliksysteem, is het super eenvoudig om het geheel te monteren. Er werd eerst een plaatje in het kozijn geschroefd en daar klikt het gordijn in. Het gordijn voor het grote raam was helemaal top en paste precies. Het gordijn bij de balkondeur, is wat aan de kleine kant en beslaat niet de gehele deurpost, maar dat mag de pret niet drukken, want het is nog steeds fantastisch.

duo rolgordijnen

Wat ik erg fijn vind is dat het een verduisterende werking heeft. Ideaal voor in de (bloed)hete zomerdagen, dan houd ik het nog een beetje cool in huis. Ook erg fijn voor mijn lieve, oude viervoeter die het soms aflegt in die hitte. Laat de zomer maar komen!

Conclusie Onlineduorolgordijn.nl:

De service is perfect. Het opmeten, het installeren ed, doen ze allemaal voor jouw. Ideaal en rustgevend, want ik hoef zelf niet te tobben en te stressen! Sit back and relax zeg maar!! De rolgordijnen zijn van fantastische kwaliteit, verduisteren perfect en zijn ook nog eens sfeermakend!! Plus, plus en een plus dus! Hond ook blij, want het houdt de zon tegen. Ik blij, want mijn hond is blij en mijn huisje ziet er gelijk warmer en gezelliger uit!

Winactie:

OnlineDuoRolgordijn verloot bij elke 500 pagina likes een geweldige prijs t.w.v €250 aan Duorolgordijnen op maat.

Wat moet je hier voor doen? 

That’s it! Simpel of niet? Ik zou zeggen, liken maar!!!

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie