eyoba

To touch or not to touch? That’s the question! De Swoof lamp van Eyoba.

De Swoof lamp.

Zoals jullie nu wel weten (denk ik), ben ik gek van design en originele ontwerpen. Helaas is mijn budget niet altijd toereikend om maar alles aan te schaffen wat ik leuk vind. Maar ik kom soms pareltjes tegen op het World Wide Web die ik moet delen, met betaalbaar design. Zo ook nu: Eyoba (www.eyoba.nl).

Wat is Eyoba?

Eyoba is dé online woonwinkel waar je terecht kunt voor bijvoorbeeld houten eetkamerstoelen, een prachtige design tafellamp of betaalbare meubels. Voor ieder wat wils dus! Lekker neuzen en shoppen maar!

Swoof lamp:

Zo kwam ik deze lamp tegen van Swoof van YUDO Design en was gelijk onder de indruk. Vooral omdat het een interactieve lamp is. Dat wil zeggen, door handbewegingen is deze lamp te bedienen. Verder is hij ook nog eens milieuvriendelijk. Top dus.

Allen toen ik hem binnen kreeg was ik wel verrast. Het pakketje was namelijk plat. Niet meer dan 10 cm dik. HUH? Daar past toch geen lamp in? Jawel dus. Alleen moest ik hem zelf nog in elkaar flansen.

eyoba, swoof tafellamp

Een lamp in elkaar zetten!

Toen hij in elkaar stond, was ik erg verrast, want wat geeft hij veel licht. Dit had ik niet verwacht (LED, max 2,5 watt). Verder kun je met je hand, de lamp dimmen en aan- en uit doen. Erg handig. En de prijs is ook leuk: van €95 voor €79. Verder zijn er meerdere varianten, zodat er altijd wel 1 is die bij jou past.

eyoba, swoof tafellamp

ga lekker snuffelen op de site en laat je verwonderen!

Wat vinden jullie van deze lamp? Zouden jullie het in je interieur willen neer zetten? En vinden jullie het handig dat het een touch lamp is of liever niet?

Geen reactie's

Geef een reactie