Fairy Fastener

1 probleem is uit de wereld geholpen met de Fairy Fastener.

Stressfactortje!

Ken je dat: je bent alleen thuis, dus niemand die je kan helpen. Je wilt een armbandje omdoen, maar krijgt dit niet voor elkaar. Alle mogelijke posities gehad om het om te krijgen, maar niets lukt en uiteindelijk geef je het maar zuchtend en geïrriteerd op. Dat hoeft nu niet meer met de Fairy Fastener! (faiyfastener.com)!

Fairy Fastener:

In 2012 hadden 3 zussen in Calgary (Canada) genaamd Terri, Rhonda en Lou, hetzelfde probleem en waren er helemaal klaar mee. Je favoriete armband omdoen is een echte uitdaging. Of de sluiting is te klein of je nagels zijn te lang of je vingers zijn niet wendbaar genoeg of je hebt net dat handje tekort. Enorm frustrerend en vaak geef je het geïrriteerd op. Uiteraard met tegenzin, want dat ene armbandje stond wel te gek bij die outfit! Deze 3 zussen hebben de koppen bij elkaar gestoken en na lang wikken en wegen, de Fairy Fastener ontworpen. Een uitvinding waar menig vrouw en man erg blij van zal worden!

Hoe werkt de Fairy Fastener?

Stap 1: 

Fairy Fastener
De kant van je armband met het oogje, klip je vast in de bek van de Fairy Fastener.

Stap 2:

Fairy Fastener
Leg de Fairy Fastener comfortabel in je hand.

Stap 3:

Fairy Fastener
Gebruik je vrije hand en breng je armband met slotje, rond je pols en sluit de armband.

Simpeler kan het niet volgens mij! Ik ben het gaan testen of het ook daadwerkelijk zo handig is als men zegt.

Conclusie Fairy Fastener:

Ik moet heel eerlijk bekennen dat het bij mij even heeft geduurd voordat ik de smaak te pakken had. De key is om de Fairy Fastener goed in je hand te leggen. Het kan zijn als de Fairy omhoog steekt, je niet goed met je slotje bij het oogje komt. En het oogje stevig vast te zetten in de bek. Anders wil het zo zijn dat het oogje los komt. Maar nadat ik deze kleine obstakels had overwonnen, ging het erg snel en simpel.

Fairy Fastener

Wat ook fijn is, is dat de Fairy geleverd wordt in een beschermhoesje en dus makkelijk is mee te nemen op vakantie. Een uitvinding is het zeker en ik  ben er erg blij mee! Ik zit nu niet uren te ploeteren met mijn armbandje, om vervolgens het maar op te geven en met een incompleet outfit de deur uit te stappen.

Fairy Fastener

123EZ:

De Fairy Fastener is te koop in Nederland bij 123EZ (spreek uit als iezie als makkelijk). Zij kennen de 3 zussen uit Canada erg goed en hebben de rechten verworven in Europa om de Fairy aan de man te brengen en nu dus ook in Nederland. Ook hebben ze de naast de populaire Armband Fairy Fastener €19,95, de Collier Fairy Fastener €19,95 te koop. Ideaal voor mensen die moeite hebben met het omdoen van colliers.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie