feather extensions

Feather Extensions. De nieuwe hype en rage. Maar is het wat?

Feathers

Mijn haar is erg lang, donker tot zwart (oke, ik geef het toe, ik verf het!) en met veel krullen. Vroeger deed ik van alles met mijn haar. Ik heb het mega kort gehad (leek net een jochie), een pony was helaas niets voor mij (kwam ik te laat achter) en van kleuren was ik ook niet vies van (lees: appeltjes groen, fuchsia roze en knal paars in 1 coupe). De laatste jaren is er niet meer zo veel verandert aan mijn haar. Lang, krullend en donker. Ik word wat ouder en heb geen zin in een kort jongens coupeje of een kleurtje waarmee je zo bij het circus kan. Maar zo af en toe wil ik wel wat anders met mijn haar. Niet zo rigoureus, maar even wat lekker geks. En dat kan met de feather extensions!

Feather extensions:

Nu vraag je je misschien af: Is dat niet voor de jeugd? Nee, vind ik niet. Ik vind het erg leuk staan en geeft mijn coupe net dat extra’s. Vooral in het festival seizoen! Maar het festival seizoen is (helaas) bijna afgelopen. Geeft niet, je kan het het hele jaar door indoen.

De feather extensions worden geleverd met een inzetpen, een knijptang, de extensions en ringetjes om de extensions mee vast te zetten. Wat het leuke was dat ik ook ombre/dip-dye extensions erbij kreeg. Ik vind de ombre trend top, maar om mijn haar te kleuren in bv groen of roze, vind ik net iets te ver gaan. Dan maar zo.

inzet kit feather extensions

In het begin moest ik wel even oefenen met het inzetten. Misschien is het handiger als je het een vriendin laat doen, maar ik was eigenwijs en deed het zelf. Ook dat is gelukt!

Inzetten:

  • Je pakt een klein plukje haar (het mooiste is achter je oor).
  • Met de inzetpen (waarop je eerst een ringetje schuift) klem je het plukje haar vast.
  • Het ringetje schuif je over de pen heen en dus ook over je haar. Hierna heb je de pen niet meer nodig.
  • Je pakt een extensions en met het harde gedeelte schuif je het in het ringetje.
  • Dicht knijpen met de tang en klaar!

feather extensions

Een kind kan de was doen, zal ik maar zeggen!

Elst Producten:

Mijn extensions komen van Elst Producten. Zij leveren zowel aan kapsalons als aan particulieren. Je kunt ze bereiken via de mail. Ook zijn ze actief op Marktplaats. Ze leveren een hele kit. Dus je kunt gelijk aan de slag!
feather extensions

Succes en have fun!

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie