flint

Is it a Lipstick? Is it a Mascara? NO, it’s a pluizenroller from Flint!

Bye Bye pluis!

Haren, pluisjes en stofjes zijn verleden tijd. Je kleding is weer als nieuw met deze te gekke fashionable pluizenroller van Flint! Dat is nog eens wat anders dan die lelijke rollers van oa de Action (no offense) of de Blokker (no offense again). Hier mag je zelfs mee gezien worden!

Hond.

Ik heb een hond, waar ik zielsveel van houd, maar soms kan ik hem wel achter het behang plakken en dan vooral als hij weer die verhaarperiode heeft. O-ver-al kleine puppy’s! Onder de bank, op het kleed, onder mijn bed, achter de kast en (wat het meest frustrerende is) op mijn kleding. Nu kan je natuurlijk zo’n pluizenroller gebruiken van de Action of van de Blokker, maar boy oh boy, wat zijn die lelijk. Die verstop ik dan dus ook ver achter in mijn kledingkast. Maar nu is er een oplossing voor dit euvel! De Flint!

Wat is de Flint?

Flint is ontworpen door Think Product Lab en zoals ze zelf zeggen: “REtractable, REusable, REfillable, REcyclable, REmarkable lint roller”. Een hoop re-tjes dus! Flint is een pluizenroller (zo ver waren jullie denk ik ook al wel), maar dan fashionable. Waarom? Omdat het een design heeft waar je mee gezien mag worden. Het lijkt eigenlijk een beetje op een lipstick. In ieder geval werkt de Flint wel zo. Je draait de pluizenroller uit zijn schulpje net als bij een lipstick. Daarnaast is hij ook nog eens in alle denkbare kleuren te verkrijgen. Bijvoorbeeld: Knalroze met gifgroen (my favo) of classy metallic grey of een marble variant, de keuze is reuze! Om het nog even wat aangenamer te maken, hij is makkelijk mee te nemen in je tas, clutch of laptopcase (dus ook voor de fashionable man onder ons, een geweldige gadget). Nog een opmerkelijk feite: De Flint is gemaakt van 100% gerecyclede materialen, dus mag dit product als duurzaam worden aangemerkt!

flint flint

Navulbaar:

Het gedeelte waar het plakpapier (gemaakt van het beste Japanse papier dat er is) op zit, kun je eraf trekken. Een nieuwe navulling is dus zo gefixt. De navulling (in mijn geval de gifgroene kant), kun je ook weer in alle kleuren aanschaffen, zodat je de Flint kunt customizen!

Bring sexy back!

Leuk weetje: Oprah heeft hem altijd bij zich naar feestjes, gala’s en red carpet events!

 

Tags:
,
2 Reactie's

Geef een reactie