paula's choice

Foundation en Serum in 1? Why Not? Paula’s Choice heeft de oplossing!

Foundation en Serum in 1.

Je ochtendritueel wordt zo wel een stuk makkelijker en sneller: Een combi van een foundation en serum in 1 van Paula’s Choice!

Paula’s Choice:

De oprichtster Paula Begoun heeft ongeveer 35 jaar geleden deze huidverzorgingsproducten “ontworpen” en met succes. Auteur van meer dan 20 bestsellers, ging ze op zoek naar een oplossing voor haar eigen huidprobleem en zo ontstond Paula’s Choice: “The Best Skin of Your Life Starts Here”.

Het belang van klanten staat bij Paula’s Choice voorop. In de overvolle cosmeticawereld zijn mensen op zoek naar producten die echt werken en doen wat ze beloven. Eerlijkheid en persoonlijk advies is dus erg belangrijk. De producten van Paula’s Choice hebben een mix van antioxidanten, huidherstellende en celcommunicerende ingrediënten die de huid niet irriteren. Zo zijn deze producten zeer geschikt voor de gevoelige huid. Tevens testen ze niet op dieren.

Paula's Choice
 

Resist Anti-Aging Serum Foundation Matte:

De Resist Anti-Aging Serum Founadtion Matte is een foundation en serum in 1. Paula’s Choice combineert de eigenschappen van een foundation met die van een huidverzorging en dan vooral gelet op de anti-aging en hydratatie. Het bedekt de oneffenheden van je huid, zonder het onnatuurlijk eruit te laten zien. Bovendien laat de foundation een matte finish achter. De prijs is €38 voor 30 ml en het is in 8 kleuren verkrijgbaar.

paula's choice

Conclusie:

Ik heb een hele lichte huid en ik ben altijd op een speurtocht naar een goede foundation. Geloof mij, het is meer een crusade! Wat een hel. Dus ik had zo mijn twijfels. Maar toen ik het binnen kreeg was ik blij verrast. Het matchte goed met mijn huidskleur. A winner! Meteen maar gaan testen! Ik vond de verpakking en flacon er mooi uit zien. Het heeft een “rijke” uitstraling.

Ik bracht het aan en merkte gelijk dat het goed mengde met mijn huid. De substantie was niet TE vloeibaar, maar ook niet TE stug. Erg fijn. Dus hierin scoren ze ook weer punten. Na het aanbrengen zag ik inderdaad dat het een matte finish had. Toch even nog afpoederen, maar het was eigenlijk niet nodig. De eerste twee uur bleef het mooi zitten, maar na verloop van de dag, moest ik wel wat bijwerken en dan vooral rond mijn neus en bij de vleugeltjes van mijn bril. Daar merkte ik dat het wat ging “strepen”. Daar hebben we het minpuntje! Maar overall een fijne en goede foundation! Daarnaast ben ik elke ochtend sneller klaar: ik hoef maar 1 keer te smeren ipv EN een serum EN een foundation! Ideaal! Ik blijf hem in ieder geval gebruiken.

Foundation en serum

 

 

 

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie