fraaiheid, MUUS

Je muur verfraaien met Fraaiheid, weg met die lelijke gaten!

Fraai hoor!

Oke, oke, jullie weten het nu wel, maar voor diegene die onder een steen hebben gezeten: ik ben gek van design! En ik heb nu wat leuks ontdekt van Fraaiheid! (fraaiheid.com)

Het lelijke gat:

Ken je dat: Dat ene afschuwelijke fotolijstje of schilderijtje wil je weg hebben van je muur. Je bent erop uitgekeken, je ex staat er nog op, of het is een foto van jezelf wat enorm gedateerd is. Maar je kan het niet weghalen, want dan blijf je met zo’n lelijk gat in de muur zitten! Dan nog maar even naar die rotkop van je ex kijken of je schamen voor die oude foto of dat lelijke schilderij. Dat hoeft dus niet meer!

fraaiheid, MUUZ

Ik ben Fraaiheid tegen gekomen die de ideale oplossing voor dit probleem heeft. De MUUS!

Eerst maar even wat dieper duiken in de wereld van Fraaiheid:

Fraaiheid:

Architecten Daniel Aw, Rikjan Scholten en Sjoerd Schaapveld hebben dit bedrijf opgericht. Hun slogan: “Fraaiheid eerst! Partij voor de Fraaiheid!”. Zij proberen de wereld voor iedereen een stukje fraaier te maken. Voor hen is iedereen gelijk en heeft iedereen recht op een fraai design voor een fraaie prijs.

MUUS:

Oke, Fraaiheid is dus gebrand op leuk, origineel en betaalbaar design. Voor die kleine, ongemakkelijke probleempjes in huis hebben ze dus MUUS bedacht. Eigenlijk een soort sieraad voor aan je muur. HET alternatief voor de plamuurmes of dat afzichtelijk gat in de muur. De serie bestaat uit 3 figuren van koper: een persoon balancerend op een stoel, een vrouw op een schommel en een man die een sprong in het diepe maakt.

Ik was gelijk onder de indruk van de “sprong”. Een mooi en sierlijk ontwerp. En ik had zo’n lelijk gat in mijn muur, vlakbij een kast, dus ik kon er ook niets hangen vanwege het gebrek aan ruimte. Dicht plamuren was ook geen optie, omdat er behang op zit en ik dan eerst het behang er helemaal moest afhalen, gat dicht plamuren en opnieuw behangen. Tja, ik heb echt een hekel aan klussen, dus die optie was al een no go voor mij!

Op deze manier is het helemaal top opgelost. Gat weg en muur verfraaid! Punt klaar!

fraaiheid, MUUS
fraaiheid, MUUS
Wat vindt jij van deze oplossing voor zo’n lelijk gat?!

6 Reactie's
 • Sylvia
  Geplaatst op 20:34h, 15 februari Beantwoorden

  Hey das handig en leuk zeg. X

  • Kiki
   Geplaatst op 21:03h, 15 februari Beantwoorden

   en weg zijn die lelijke gaten! Helemaal blij mee!

 • Linda
  Geplaatst op 20:44h, 15 februari Beantwoorden

  Dit is echt leuk bedacht!

  • Kiki
   Geplaatst op 21:03h, 15 februari Beantwoorden

   Dat vond ik dus ook! soms vind je van die pareltjes! 😉

 • marcel
  Geplaatst op 18:12h, 19 januari Beantwoorden

  en waar is het te koop?? 🙂
  ik vind ze leuk!

Geef een reactie