moai

Gadgethouse: De Moai box, een oppepper tijdens de snotterdagen!

Snotter de snotter!

Als ik ziek ben, is het laatste waar ik aan denk: hoe zie ik eruit? Maar dat is eigenlijk ook niet wat ik bedoel. Het gaat om die geijkte tissue box van oa Kleenex. Daar wordt je toch niet vrolijk van en als je ziek bent kun je wel een oppepper gebruiken. En laat ik dat nu net gevonden hebben bij Gadgethouse (gadgethouse.nl).

Moai’s:

Ik denk dat jij ze ook wel kent: Die beroemde beelden van het Paaseiland: de Moai’s oftewel de Paasbeelden. Deze beelden zijn 400 jaar oud en zijn gemaakt van vulkanisch gesteente en stellen de voorouders van de eilandbewoners voor die de goden smeken om vruchtbaarheid. De meeste mensen denken dat het stenen hoofden zijn, maar eigenlijk zijn het torso’s met buitenproportioneel grote hoofden. Hoe ze op de plek zijn gekomen waar ze nu staan, is een raadsel. Het zwaarste beeld weegt namelijk 86 ton! Van deze wereldberoemde beelden is dus nu een tissue box variant!

Hero Sugimoto is de bedenker van de Moai tissue box. Zijn bedrijf: Rotary Hero Inc. is gevestigd in Japan en bestaat sinds 1989. Alle producten zijn met de hand beschilderd. Het bedrijf staat voor praktische producten met een goed gevoel voor humor.

De Moai Tissue Box Houder van Gadgethouse:

De tissue box houder is gemaakt van duurzaam polyresin en heeft een afmeting van H 32 x B 21 x D 18 cm. Oke, het is een niet te missen object, maar dat is juist de bedoeling. De Moai heeft aan de achterkant een open ruimte waar een normale tissue box (bv van Kleenex, ik wil geen reclame maken hoor) in past. De zakdoekjes komen uit de neus aan de voorkant. daardoor lijkt het net of de Moai verkouden is en er een snottebel uit zijn neus hangt (kun je lekker samen snotteren!). Ik was gelijk verliefd op deze tissue box. Wat een leuk object met heerlijke humor. Bijkomend voordeel: die geijkte tissue box is gelijk weggewerkt! Prijs €29,95.

moai
moai

Ben jij klaar voor de lange, eenzame, snotter dagen? Nu wel!

Verder wil ik je ook even attent maken op deze bijzondere klok voor in je interieur:

De Led Word Clock:

Op deze klok wordt de tijd aangegeven in woorden! Cijfers en wijzers zijn achterwege gelaten. De woorden lichten op in helder wit LED licht. Is het bijvoorbeeld 10.00 uur dan zal de klok aangeven: It is ten o’clock. De woorden zijn goed te lezen. Je moet wel engels kunnen, anders heb je er niet veel aan. Het is weer eens wat anders dan die geijkte klok met wijzers aan de muur! Prijs: €79,95.

gadgethouse

Wat zou jij kiezen bij Gadgethouse?

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie