Gladskin

GladSkin, een happy face met de juiste verzorging!

Happy Face? Happy Me!

Oke, oke, jullie weten inmiddels wel dat ik een huidje heb waar ik blij mee mag zijn, maar ik krijg zo ook mijn ouderdoms- kwaaltjes. Denk aan pigmentvlekjes, rode – en geïrriteerde plekjes. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dan nog niet op het Frankenstein monster lijk hoor, maar ja, ik ben en blijf een vrouw! Mijn happy huid is belangrijk voor mij en nu kan dat met Gladskin (gladskin.com/nl).

Wat is de Staphylococcus Aureus bacterie?

Onze huidflora bevat miljarden bacteriën. De overgrote meerderheid daarvan beschermt onze huid. Een goede bacteriële balans is noodzakelijk voor een gezonde huid. Maar als deze balans verstoord raakt kunnen huidproblemen ontstaan of verergeren. Er is echter 1 bacterie die meer infecties veroorzaakt of verergert dan andere bacteriën en dat is de Staphylococcus Aureus Bacterie (S. Aureus Bacterie). Dit kan leiden tot inwendige infecties en oppervlakkige ontstekingen van de huid zoals bij acne, eczeem en huidirritatie.

Feitjes van de S. Aureus bacterie:

 • 30% van de mensen is altijd drager van de S. aureus bacterie
 • De S. aureus komt o.a. voor op de huid, in de neus, het haar, onder de oksels en in de liesstreek.

Bij mensen met een gezonde natuurlijke weerstand wordt de S.aureus bacterie meestal onder controle gehouden en zal dit niet tot problemen leiden. Maar als de weerstand van een drager verlaagd kan dat ontstekingen veroorzaken. Dit kan tevens:

 • roodheid van de huid en jeuk veroorzaken
 • kleine puistjes, bultjes en pukkeltjes
 • een branderig en stekend gevoel geven
 • Deze symptomen zijn kenmerkend bij aandoeningen als: acne, eczeem en veel vormen van huidirritatie.

Gladskin en Staphefekt:

Gladskin heeft een oplossing tegen deze bacterie gevonden en het heet: Staphefekt! Traditionele huidproducten en antibiotica maken geen onderscheid tussen goede en slechte bacteriën en pakken dus ook de goede bacteriën aan die onze huid juist beschermen. Staphefekt is het enige product ter wereld dat de S. Aureus Bacterie aanpakt en de goede bacteriën met rust laat.

Gladskin

Gladskin met Staphefekt werkt zeer snel. Al binnen minuten, of zelfs seconden, wordt de S. Aureus Bacterie aan de oppervlakte gedood. Hier kun je naar een filmpje kijken hoe Gladskin werkt. De producten van Gladskin zijn uitvoerig onderzocht en getest door o.a. Micreos Human Health in samenwerking met het Zwitserse Federale Technologie Instituut (ETH) in Zurich.

Gladskin heeft verschillende lijnen die speciaal ontwikkeld zijn voor ieder huidprobleem. Zo heb je een lijn speciaal voor bv Acne, Eczeem, Rosacea en Huidirritatie, allemaal voorzien van het Staphefekt..

Gladskin, huidirritatie:

Ik ben het gaan testen. Ik heb de producten van de huidirritatie lijn geprobeerd en ik was verrast.

De Skin Irritation Gel is een doorzichtige emulsie met de volgende kwaliteiten:

 • vermindert irritatie en bultjes
 • hypoallergeen en dermatologisch getest
 • bevat actief enzym Staphefekt
 • geschikt voor langdurig gebruik, geen bijwerkingen bekend
 • geen parfum, parabenen, alcohol of zuren
 • geschikt voor behaarde en niet behaarde lichaamsdelen

Werkt het?

Allemaal eigenschappen, waar ik vaak last van heb. Denk aan een geïrriteerde huid, rode vlekjes en bultjes. Vooral rondom mijn mond, op mijn kin en soms mijn wangen zijn altijd een gevoelige plek. Ik was verbaast dat het een doorschijnende emulsie was. Deze emulsie trekt snel in en dat vond ik een groot voordeel. In het begin moest mijn huid wel wennen aan de gel. Daardoor ontstonden er juist wat meer irritaties. Maar na verloop van tijd ging het steeds beter en werd mijn huid stukken rustiger. Ik gebruik de gel elke ochtend en avond, nadat ik mijn gezicht goed heb gereinigd. En ik moet zeggen dat mijn huid nu echt een stuk rustiger eruit ziet. De geïrriteerde plekjes, rode vlekjes en bultjes zijn verdwenen (oke, als ik mijn maandelijkse periode heb, komt het weer naar boven, maar dat neem ik maar voor lief).

Gladskin

Wat ik wel heb gemerkt is dat de gel mijn huid iets uitdroogt. Ik gebruik daarom altijd een goede verzorgende dagcrème over de gel. Je kunt bijvoorbeeld de Daily Care crème van Gladskin gebruiken. Ik vond deze crème persoonlijk wat te dik en vettig voor mijn huid. Maar dat is natuurlijk afhankelijk van je huidtype.

Gladskin

De Skin Irritation Gel is in 3 grootte verkrijgbaar: De 30 ml voor €27,50, de 50 ml voor €44,50 en de 100 ml voor €59,50.

Kennen jullie Gladskin en zo ja, zijn jullie net zo tevreden als ik?

Tags:
9 Reactie's
 • Mariska
  Geplaatst op 11:50h, 01 februari Beantwoorden

  Dat is wel een prijsje! Het klinkt wel heel goed maar van die bacterie had ik eigenlijk nog nooit gehoord. Interessant.

  • Kiki
   Geplaatst op 12:04h, 01 februari Beantwoorden

   Ja, dat is het inderdaad. Maar het werkt wel. Ik ga nu sparen voor een grote flacon! 😉 Ik had zelf ook nog nooit van die bacterie gehoord, dus ik was verrast!

 • Jamey
  Geplaatst op 11:55h, 01 februari Beantwoorden

  Klinkt erg fijn!

 • Spa Noa
  Geplaatst op 23:09h, 22 februari Beantwoorden

  Leuk artikel Kiki, Gladskin werkt fantastisch! Veel van mijn klanten gebruiken het met goede resultaten.

  • Kiki
   Geplaatst op 11:31h, 24 februari Beantwoorden

   Dank je wel! Ik ben er nog steeds enorm blij mee!

 • Mariska
  Geplaatst op 10:06h, 13 maart Beantwoorden

  Goed en duidelijk artikel over Gladskin. Top gedaan ! Ik werk er zelf mee in de schoonheidssalon. En de resultaten zijn echt verbluffend. Een mooi product met een mooie filosofie wat echt werkt als je consequent gebruikt. Daar mee nemen we de prijs voor lief. Het is het dubbel en dwars waard…..

  • Kiki
   Geplaatst op 17:23h, 13 maart Beantwoorden

   Dank je wel! Ja, ik ben echt enorm enthousiast over Glad Skin! Nu aan het sparen voor de volgende fles irritation gel! 🙂

 • Gladskin: ben ik eigenlijk nog steeds tevreden? Of valt het vies tegen?
  Geplaatst op 11:56h, 05 juli Beantwoorden

  […] jullie hebben kunnen lezen in mijn vorige artikel over Gladskin, was ik er bijzonder tevreden over, maar is dat nog steeds zo? Of was het alleen […]

Geef een reactie