Glamour of Fashion

Oversized Ibiza Trui van Glamour of Fashion

Glamour and Glitter.

Ik ben erg van de trend: oversized. Geweldig te combineren op een leuke spijkerbroek of legging met sneakers. Je kunt het vaak ook dragen als jurkje. Wat fashion accessoires erbij en je bent good to go! En dat bij Glamour of Fashion!

Glamour of fashion

Laatst kwam ik een erg leuke site tegen: Glamour of Fashion. Deze site wordt gerund door Michelle Kruisinga, 21 jaar oud. 3 jaar geleden is ze begonnen met een facebookpagina met leuke en betaalbare fashion. In december 2013 is daar een winkel bij gekomen in Gouda en april 2015 een webshop. Bezig bijtje dus!

Ze is begonnen met de feather extensions en wat sieraden. Dit deed ze naast haar studie detailhandel. Toen ze geslaagd was, ging ze kijken naar een vervolgstudie, maar heeft uiteindelijk besloten om door te gaan met haar passie: Fashion. Ze is dagelijks op zoek naar de leukste trends en de nieuwste mode.

Ze wordt hierin bijgestaan door haar moeder, haar steun en toeverlaat. Zij helpt Michelle 1 dag in de week in haar winkel in Gouda. De fashion gekte zit dan ook in de genen. Samen gaan ze er ook op uit om inkopen te doen. Dit heeft een groot voordeel: Dochter kijkt naar de trends voor de jonge meiden en moeder naar de vrouwen op leeftijd.

Glamour of Fashion

Momenteel heeft ze in haar winkel en webshop de ibiza trend hangen. Hip, trendy, betaalbaar, mooie kwaliteit en leuke prijzen. Naast kleding heeft ze ook bikini’s, sieraden, tassen, sjaals en hoeden. Het merk wat nu echt trendy is en wat ze ook verkopen is: Boho bikini’s en tunieken (ibiza style) van het merk Gypsetstyle.

Haar site is overzichtelijk, rustige opmaak en goede indeling. Zeker de moeite waard om er eens een kijkje te nemen.

Wat vinden jullie van deze oversized trend? 

Tags:
6 Reactie's
 • jeapiebel
  Geplaatst op 16:51h, 13 september Beantwoorden

  Ik dacht al waar gaat het verhaal naar toe tot dat ik advertorial lees. Omdat ik een heel ander verhaal verwacht. Toch blijft hij leuk om te lezen 🙂

 • jeapiebel
  Geplaatst op 16:52h, 13 september Beantwoorden

  Leuke advertorial om te lezen

 • Floor
  Geplaatst op 17:16h, 13 september Beantwoorden

  Staat je goed<3

Geef een reactie