gold collagen

Ga die herfstdip te lijf met Gold Collagen!

Weg met die herfstdip!

Wie heeft er niet last van? Een herfstdip. De blaadjes vallen van de bomen, het wordt kouder, het regent meer en je voelt je wat down. Je kunt zeker wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Maar wat? Vitaminepillen? Kan. Gezonder eten? Zeker een goede optie! Maar voor een extra boost kun je ook Gold Collagen gebruiken!

De Hefstdip.

Door mijn OCPS (obsessieve compulsieve persoonlijkheidsstoornis) ben ik enorm vatbaar voor bijvoorbeeld die welbekende herfstdip. Ik probeer er van alles aan te doen, maar voordat ik het weet is het weer zover. Nu ben ik de Cold Collagen tegen gekomen en die beweert dat het een herfstdip tegen gaat, je huid helpt te verbeteren, je rimpels en fijne lijntjes vermindert en je een zichtbaar jongere huid krijgt. Oke, wie wilt dit nu niet? Nou, ik wel, dus op naar de test!

Gold Gollagen

Wat is Gold Collagen?

Kort gezegd is het eigenlijk vloeibaar collageen in een flesje met vitamines en mineralen. Gold Collagen zegt dat 1 flesje per dag helpt tegen het ouder worden van de huid door de elasticiteit en hydratatie te bevorderen, rimpels en fijne lijntjes te verminderen en het verbeteren van je haar en nagels. Verder krijgt je energieniveau een flinke boost door de aanwezige vitamines zoals o.a. B6 en C. Je huid wordt als het ware dus van binnenuit verzorgt en aangepakt.

Ingrediënten zijn o.a. Collageen, hyaluronzuur, glucosamine, bernagie-olie, N-acetyl-D, piperine, zink (behoud van normale huid, haar en nagels), koper (ondersteunt normale pigmentatie van de huid en haar), Biotine, Vitamine C (draagt bij aan normale collageenvorming van de werking van huid en kraakbeen), Vitamine E (ondersteunt de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress) en Vitamine B6 (draagt bij aan normaal energieleverend metabolisme en vermindert de vermoeidheid).

De test:

Ik sta wel een beetje sceptisch tegenover dit soort voedingssupplementen. Werkt het nou echt of is het gewoon een mooi verkooppraatje? Testen dus maar.

gold collagen

Ik ben 1 flesje per dag gaan gebruiken (dit is ook de aanbevolen hoeveelheid) en dat elke ochtend. Voordat we verder gaan wil ik er wel even bij zeggen dat ik de smaak niet enorm lekker vind. Het smaakt wat aan de zure kant. Maar het is verder goed te haggelen hoor! Ik zeg maar zo: zachte heelmeesters maken stinkende wonden! De eerste week merkte ik eigenlijk helemaal niets. Maar daarna voelde ik mij wel wat beter in mijn vel zitten. De herfstdip leek wel op een laag pitje te staan. Zou het komen door Gold Collagen of gewoon door mezelf? Tja, dat is voor mij dus ook een vraag.

gold collagen

Verder ben ik dit jaar 40 geworden (O.M.G.!!), maar ik ben gezegend met een vrij gave huid en bijna geen rimpels (thank you mama!). Daar zag ik dan ook niet heel veel verbetering in, na gebruik van Gold Collagen. Maar ik merkte wel dat mijn nagels beter groeide en minder snel braken. Ik ben er wel van overtuigd dat dit komt door de Gold Collagen. Normaal heb ik namelijk hele broze nagels die snel afbreken.

Conclusie:

Kort samengevat: Mijn nagels groeien beter en breken minder snel af. De herfstdip lijkt op een laag pitje te staan. Maar mijn rimpels (die ik thank god) niet veel heb, zijn niet minder geworden. De prijs is €42 voor 10 flesjes. Dit vind ik best aan de prijs. Aan 10 flesjes heb je namelijk niet voldoende. Wil je echt resultaat behalen, moet je minimaal 30 dagen testen. Dan praten we wel over 3 x €42 = €126. Helaas heb ik dat niet even zo liggen, maar als jij dat wel hebt, is het zeer zeker een optie om het te proberen! Baat het niet, dan schaadt het niet zal ik maar zeggen!

Tags:
14 Reactie's
 • Patricia
  Geplaatst op 19:12h, 23 november Beantwoorden

  Het klinkt wel echt veelbelovend en met mijn borderline is een winterdip vaak onvermijdelijk. De prijs is inderdaad wel vrij hoog helaas..

  • Kiki
   Geplaatst op 12:28h, 31 december Beantwoorden

   same here! Borderline en OCPS. Pffff, dan is die herfst/winterdip onvermijdelijk.

 • Melissa krijns
  Geplaatst op 19:30h, 23 november Beantwoorden

  Mijn nagels breken echt altijd af. Maar vind 126 euro best prijzig

 • Fleur
  Geplaatst op 23:28h, 23 november Beantwoorden

  Jeetje wat een geld voor dit spul. Mogelijk met veel water drinken en een Vit B complex heb je hetzelfde resultaat 😉

  • Kiki
   Geplaatst op 12:27h, 31 december Beantwoorden

   ik ben nu ook vitamine B aan het slikken. Hopen dat dat ook helpt 😉

 • Michelle
  Geplaatst op 09:14h, 24 november Beantwoorden

  Ik heb niet zo lang geleden ook iets soortgelijks getest, moet zeggen dat ik eigenlijk geen verschil zag. Dit product lijkt me iets beter.

 • nicole
  Geplaatst op 11:46h, 24 november Beantwoorden

  Net als jij heb ik ook vaak mijn twijfels bij dit soort producten. Dat in combinatie met de prijs maakt dat ik dit niet gauw zou kopen.

  • Kiki
   Geplaatst op 12:27h, 31 december Beantwoorden

   het werkte wel voor mijn nagels ed. die werden wat harder.

 • Cassandra
  Geplaatst op 12:10h, 24 november Beantwoorden

  Wow ik vind dit wel heel erg prijzig moet ik zeggen… Helemaal als je rimpels niet eens mincer zijn geworden

  • Kiki
   Geplaatst op 12:26h, 31 december Beantwoorden

   vond ik ook, maar ik merkte het wel aan mijn nagels ed

 • amylia
  Geplaatst op 13:48h, 24 november Beantwoorden

  Hier geen last van zo’n dip… maar dan nog lijken de producten we wel interessant!

 • Charlotte
  Geplaatst op 13:06h, 25 november Beantwoorden

  Gelukkig heb ik zelf niet zo’n last van een herftdip dus ik hoef het ook niet te proberen. Vind het daarnaast ook vrij prijzig eerlijk gezegd.

 • Merel
  Geplaatst op 15:56h, 27 november Beantwoorden

  Is inderdaad vrij prijzig ja. Gebruik zelf Bio-oil voor mijn gezicht en dat werkt ook prima. Heb niet heel veel rimpels maar zelfs dat beetje aan fijne lijntjes dat er wel zit, is minder na een paar dagen.

  • Kiki
   Geplaatst op 12:26h, 31 december Beantwoorden

   Oh, die tip ga ik ook eens proberen!

Geef een reactie