sushi

Goya sushi Hoogvliet. Sushi, sushi en nog eens sushi!!!

Goya sushi Hoogvliet.

Sushi, sushi en nog meer sushi!! O ja, ook nog teppanyaki, wok en dessert, maar dat ter zijde!! Dat allemaal bij Goya Hoogvliet!!

Goya Hoogvliet.

Laatst was ik bij Goya Hoogvliet (Rotterdam) te gast. Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik een enorme sushi fan ben. Dus ik was in mijn nopjes om lekker te gaan eten bij Goya! Ze zijn geopend op 1 oktober 2014. Ze hebben nog een vestiging in Nieuwegein en 1 in Beneden-Leeuwen, maar dit is een All you can eat & drink restaurant met wok en teppanyaki, genaamd Het Genoegen. En ze willen in de toekomst graag nog een wereldkeuken restaurant willen openen.

Oke, we hebben even gezocht, maar we zaten natuurlijk (met mijn heerlijke richtingsgevoel) aan de verkeerde kant van het winkelcentrum. Het gedeelte waar ze zitten is nieuw en ziet er verzorgt uit. Dat vind ik sowieso altijd een pre, omdat ik een restaurant wat in een sjofele buurt zit, sneller vermijdt. We hadden een tafeltje in het midden van de zaak. Ik zit persoonlijk liever aan de kant (bv bij het raam of tegen een muur aan), dit omdat ik mij anders zo in de kijk voel zitten. Maar dat mocht de pret niet drukken.

All you can eat:

Ze hebben het all you can eat principe (5 rondes met elke ronde 5 keuzes), dus gelijk maar een ronde bestellen.

Off Course ging ik gelijk voor de temaki, ik noem het “de patatzak”. Dit is nori (een zeewiervel) gerold in een kegelvorm volgestopt is met allemaal lekkere dingen, zoals krab, avocado, zeewier etc. Deze vorm van sushi is altijd mijn favoriet. Daarnaast had ik ook de crunchy maki (sushi met daarin gefrituurde garnaal). Die bite vind ik altijd goddelijk.

Goya

Mijn vriendin ging voor de hot dishes. Zij had oa de ossenhaasrolletjes. Die waren ook te gek!

Goya Hoogvliet

Wij haalde net de 3de ronde. Toen zaten we echt mutvol. Maar we hadden natuurlijk ook nog het dessert buffet en die mochten we niet overslaan. Je had er van alles. Van ijs en vruchten tot gebak en een chocoladefontein.

dessert buffet goya hoogvliet
We gingen met buikpijn de deur uit. Oke, dat is natuurlijk geheel mijn eigen schuld!!!

Mijn conclusie:

Heerlijk gegeten! Alleen vind ik toch wel een minpunt: het restaurant zelf. De bediening is prima, de sfeer is leuk, maar je hebt wel het “vreetschuur” idee. Niets mis mee natuurlijk, maar ik houd meer van het knusse. Verder heb je ook niet echt contact met het personeel. Ze komen je drankjes opnemen en voor de rest is er niet echt een interactie. Dit vind ik altijd wel fijn in een restaurant. Maar voor die prijs moet ik niet kieskeurig zijn!

Tags:
,
5 Reactie's
 • Jinnie93
  Geplaatst op 16:23h, 27 mei Beantwoorden

  OMG Wat ziet dat er heeerlijk uit! Ik ben dol op alles met gefrituurde garnaal maar heb er nog nooit een sushi handroll van gegeten, nu ben ik wel heel benieuwd. Jammer dat het zo ver weg voor me ligt !

  • Kiki
   Geplaatst op 17:12h, 27 mei Beantwoorden

   Nieuwegein misschien dichterbij? Het is zeker een aanrader!!!!

 • Lilia | NAPPY HAIRZ
  Geplaatst op 18:03h, 30 mei Beantwoorden

  Ziet er goed uit! xo

 • Mijn eerste keer.... Sushi op Kiki's Kloset
  Geplaatst op 13:50h, 08 februari Beantwoorden

  […] een dag hard werken in de winkel hadden we wel wat lekkers verdient. Mijn collega’s gingen Sushi eten en ik ging mee, nooit gegeten, dus ik was […]

Geef een reactie