hair extensions

Onweerstaanbare ikke met hair extensions van irresistible me!

Irresistible me!

Laatst kreeg ik een mailtje uit New York. Of ik de hair extensions van irresistible me (irresistibleme.com) wilde testen! Wauw, natuurlijk! Alleen al het feit dat er iemand uit New York de moeite neemt om mijn blog te bezoeken, maakt mij al happy de peppie! Nu ben ik gelukkig gezegend met een mooie volle bos krullen, dus je zou zeggen dat ik hair extensions niet nodig heb. Maar, ik ben niet voor niets een vrouw en wil alleen maar veel en meer! Dus ook met mijn haar!

Hair extensions: Royal Remy Hair:

Ik had de clip in extensions van Royal Remy Hair in de kleur #1b (Royal Natural Black) van 24 inch (ongeveer 61 cm). Als je goed kijkt, zie je dat het haar nuances heeft. Daardoor lijkt het nog meer op echt haar.

irresistible me

Wat is Remy haar:

Remy haar is de beste keuze voor het bereiken van een natuurlijke uitstraling. Dus eigenlijk het beste haar en hoogste kwaliteit in graad van echte, natuurlijke, menselijk haar dat gekocht kan worden. Het is een term die verwijst naar menselijk haar dat op een dergelijk manier verzamelt is dat de schubben in dezelfde richting wijzen als de haren ernaast.

Remy haar wordt van het hoofd van donoren genomen op een manier dat de haarschubben allemaal in dezelfde richting wijzen. Dit betekent dat het haar zachter en zijdeachtiger is en bruikbaar is voor pruiken, extensions, weave en haarstukjes van hogere kwaliteit.

Je hebt twee soorten Remy Hair bij irrestible me:

De Silky Touch:

Silky Touch is gemaakt van 100% echt remy haar. Dit haar is goed te stylen, kleuren, knippen en krullen. Net als echt haar, wordt dit haar ook dunner naarmate je verder gaat naar de punten, dus oogt dit haar erg natuurlijk!  Dit haar is zeer geschikt om extra volume en lengte aan je haar te geven. Ideaal als je nog niet echt bekend bent met clip-in extensions.

De Royal Remy:

Royal remy (ook gemaakt van 100% echt remy haar) heeft de speciale irresistible me behandeling gehad, waardoor het extra fijn en zijdezacht aanvoelt. Dit zijn eigenlijk de beste hair extensions die je maar kunt vinden. Perfecte kwaliteit, mooie finish en goed te stylen. Ideaal voor een mooie bos haar dat niet van echt te onderscheiden is. Deze clip-in extensions hebben een langere levensduur dan de silky touch.

Ze hebben 3 verschillende sets:

200 gr sets (10 stuks): 1 stuk van 4 clips (7.5″ = 18 cm), 2 stuks van 3 clips (6″ = 15 cm), 5 stuks van 2 clips (4″ = 10 cm) en 2 stuks van 1 clip (1.2″ = 2,5 cm).

140 gr sets (8 stuks): 1 stuk van 4 clips (7.5″ = 18 cm), 3 stuks van 3 clips (6″ = 15 cm), 2 stuks van 2 clips (4″ = 10 cm) en 2 stuks van 1 clip (1.2″ = 2,5 cm).

100 gr sets (7 stuks): 1 stuk van 4 clips (7.5″ = 18 cm), 2 stuks van 3 clips (6″ = 15 cm), 2 stuks van 2 clips (4″ = 10 cm) en 2 stuks van 1 clip (1.2″ = 2,5 cm).

Dikte van het haar:

De dikte van het haar hangt af van het gewicht en de lengte. Een 35 cm lang stuk van 200 gram zal dikker ogen dan de 35 cm van de 100 gram. Het gewicht (200 gram, 140 gram en 100 gram) verwijst naar het gewicht zonder de clips. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende lengtes: 14 inch (35,5 cm), 16 inch (40,6 cm), 18 inch (45,7 cm), 20 inch (50,8 cm), 22 inch (55,9 cm) en 24 inch (61 cm). clip in hair extensions

Via FedEx zijn ze van Amerika naar mij gestuurd en ik had ze binnen een week in huis. Goede en snelle levering dus!

Conclusie:

Oke, ik was zelf nog niet echt bekend met hair extensions. Dus ik ben zelf aan de slag gegaan. Ik zeg bij voorbaat dat ik niet alle matten in heb gedaan, want dat was me toch een klus! Wat ik vooral wilde was aan de zijkanten meer volume en (nog) langer haar, dus ik heb besloten om de 2 x de grootste matten te gebruiken voor de achterkant en 2 x kleinere matten aan de zijkant (weerskanten natuurlijk). Ik wist niet zo goed hoe ik ze op de juiste manier in moest doen, dus dat was wel even uitvogelen. Maar uiteindelijk is het mij (zo goed als) gelukt. En ik was er erg blij mee. Ik had duidelijk meer volume en mijn haar zat ook mooier in model, voller! Alleen is er 1 nadeel: omdat ik het niet gewend ben, voelde het echt zwaar aan en moest ik daar flink aan wennen. Maar goed, wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden, of in dit geval zwaarder worden!

hair extensions irresistible me

VOOR

hair extensions irresistible me

NA

Hier nog een video met handleiding hoe je het beste de clip in extensions in kan doen.

Contact gegevens Irresistible Me:

Via deze pagina kun je je vragen stellen aan Irresistible Me. Vragen als welke kleur je moet hebben, welke lengte en hoe de afhandeling is, beantwoorden ze graag. Verder zijn de verzendkosten gratis als je boven de $150 besteld. En binnen een week in huis met FedEx! Ideaal.

Tags:
2 Reactie's
 • Am
  Geplaatst op 14:49h, 19 januari Beantwoorden

  Zo dat is zeker wel verschil! Heel leuk.
  Ik heb gelukkig van mijzelf ook al een flinke bos (al heeft de kapper het enorm kort geknipt en niet zoals ik wilde) dus echt nodig is het niet, maar wel leuk voor een feestje ofzo.

  • Kiki
   Geplaatst op 14:40h, 20 januari Beantwoorden

   dat is balen, van die kapper! Ik heb in principe ook best wel wat haar, maar nu ik wat ouder wordt, merk ik dat het dunner aan het worden is.

Geef een reactie