HAL12

Hal 12: Een HAL vol met designer spullen met merken als Hay en Pols Potten!

Hal 12:

Zoals jullie al wel weten ben ik een enorme fan van Design. Ik struin altijd het internet af naar de leukste (online) shops met de best bewaarde geheimen. Nu wil het geval dat ik Hal 12 (een samenwerking tussen de Gier wonen en HAL12) tegen kwam, dat geboren is op 12-12-’12 en waarbij de producten worden opgeslagen in een “hal”. (Let wel: Het is dus niet een grote loods/hal met allemaal meuk, maar een goed georganiseerde webshop met een kleine winkelruimte in Rotterdam). Zo, dan weet je ook waar de naam vandaan komt!

Wat is HAL 12?

’’Ons huis is wie we zijn’’, is de slogan van HAL12, waarmee ze aan willen duiden dat jouw huis een veilige en gezellige plek moet zijn. Zij hebben daar de middelen voor. Door het unieke concept wat mede mogelijk wordt gemaakt door jonge designers, onderscheidt HAL12 zich van de rest.

HAL12 wil terug naar het persoonlijk benaderen van de klant dmv persoonlijke services, klantvriendelijkheid en advies geven. Daarnaast krijgt elke klant bij een besteding van €50 of meer, altijd een persoonlijk cadeau.

Merken:

Ze verkopen merken als HAY, Pols Potten, Mae Engelgeer en Pedrali. De producten zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast hebben ze ook een winkel die gevestigd is in de winkel van de Gier wonen in Rotterdam. Adres: Goudsesingel 77-83, 3031 EE.

Hay:

Ik kwam erg mooie producten tegen zoals deze stoel van Pols Potten. Helaas flink boven mijn budget. Maar even op de afdeling accessoires rondgesnuffeld te hebben, kwam ik deze prachtige kandelaar tegen van het merk: HAY. De prijs? €22.

HAY kandelaar, HAL12
Wat een te gekke kandelaar! Strak en simpel, maar daardoor tijdloos en uniek!

Pols Potten:

Verder ben ik weg van Pols Potten en kwam ik deze koperen waxinelichthouders tegen. Ze hebben aan de binnenkant een gouden laag, waardoor het licht mooi wordt weerkaatst. De prijs is: €39,95

Pols Potten, HAL 12 Pols Potten, HAL 12
HAL 12 is op zoek naar nieuwe ontwerpers en merken. Ben of ken jij een ontwerper: neem dan even contact op via info@hal12.nl

Ik houd deze site goed in de gaten voor leuke designer spullen.

Wat zouden jullie willen hebben uit deze mooie shop? Laat het maar weten, ik ben zeer benieuwd!

Tags:
,
2 Reactie's
 • Rochella
  Geplaatst op 13:49h, 11 november Beantwoorden

  Heel erg leuk die kandelaar en die bronzen theelichten zijn prachtig.

  • Kiki
   Geplaatst op 13:59h, 11 november Beantwoorden

   ik ben er ook superblij mee!

Geef een reactie