heren overhemden

Heren overhemden in overvloed en met een te gekke WINACTIE!

Heren Overhemden

Mijn vriend is shovelmachinist, maar als je hem in zijn vrije tijd ziet, zou je dat niet zeggen. Ik heb zelfs ooit de vraag gekregen of hij bij de bank werkt. Hij is namelijk gek op (Italiaanse) kleding en dan met name de heren overhemden. Mooi getailleerd, leuk werkje erin, goede kwaliteit en meneer is het mannetje.

Wat is HemdvoorHem?

Tja, het woord zegt het denk ik al: hier kun je terecht voor een overhemd. De heren overhemden die ze aanbieden zijn strijkvrij (pluspunt voor ons, dames (en heren)!!! Alhoewel ik niet strijk en mijn vriend dat lekker zelf mag doen!). Daarnaast hebben ze maten van S t/m 6XL en met diverse pasvormen (getailleerd of juist niet). En met verschillende merken zoals Casa Moda, Arrow, Seidensticker en Calvin Klein, zit er vast wel een mooi overhemd voor jouw vriend, man, partner, oom, vader of buurman tussen. Natuurlijk hebben ze naast overhemden ook een collectie sokken, stropdassen, truien, poloshirts, onderbroeken en zelfs parfum. Je hoeft de deur niet meer uit! Hoe fijn is dat?!

heren overhemden

Michaelis overhemden:

Mijn vriend is dus gek van Italiaanse heren overhemden en Hemd voor Hem heeft een geweldig merk dat goed aansluit bij de wensen van mijn vriend. Mijn vriend is namelijk niet groot (1,73 cm) en al helemaal niet dik, eerder juist dun (55 kg. Hij kan alles eten wat hij wilt en komt geen gram aan. Hoe oneerlijk is de wereld verdeeld?!). Daardoor heeft hij graag een Slim Fit pasvorm in de maat S. Italiaanse overhemden voldoen aan die wensen en Michaelis overhemden zijn dan perfect. Mooie kwaliteitsoverhemden met stijlvolle ontwerpen en dessins. En nu hebben ze een te gekke actie om het nog leuker te maken om Michaelis overhemden te proberen: bestel nu 2 Michaelis overhemden voor 99,- (per stuk zijn ze: €59,95).

heren overhemden

Ik ga even snuffelen voor mijn vriend, zodat hij straks weer het mannetje kan zijn met een paar nieuwe overhemden! Misschien leuk als cadeau voor kerst?! Ach, deze tip krijg je er gratis bij van mij hoor, zo ben ik dan ook wel weer!

Winactie:

En nu komt het: Ik mag 1 Michaelis overhemd weggeven aan een volger van mijn blog! Hoe leuk is dat?! Je mag zelf een Michaelis overhemd uitkiezen in de webshop!

Wat moet je daar voor doen?

  • Ga naar HemdvoorHem en kies jouw favoriete overhemd uit. Plaats hieronder een linkje van het desbetreffende overhemd.
  • Like mijn Facebookpagina en deel dit bericht.
  • Like mijn Instagrampagina voor meer kans.

That’s It. Easy Peasy toch?!

Winnaar wordt half december bekend gemaakt, heb je het nog voor de kerst binnen!

* and the winner is: Gefeliciteerd Annabel de ruiter! Jij hebt het overhemd gewonnen! Stuur mij even een mailtje op: kikihasselton@hotmail.com! *

Tags:
39 Reactie's

Geef een reactie