hills

Het beste hondenvoer voor je BFF! Want dat is hij/zij het waard!

Hondenvoer:

Voor je trouwe viervoeter heb je alleen maar het beste hondenvoer over. Maar wat is het beste hondenvoer voor jouw hond en je wilt natuurlijk ook niet dat je portemonnee leegloopt.

Hills j/d, wat is het en wat doet het?

Ik had altijd hondenvoer van de Intratuin. De lam en rijst variant. Dit is speciaal voor honden die oa aanleg hebben om dik te worden en ik heb een labrador, dus dat zegt genoeg. Daar deed mijn lieverd het altijd goed op. Maar hij wordt helaas al oud. In januari is hij 11 geworden en leeftijd komt met gebreken. Zo heeft hij last van atrose. Het voer wat ik had was goed, maar ik moest gaan kijken naar voer dat speciaal voor oudere honden is gemaakt en dan voorname voor de atrose. Mijn dierenarts heeft Hills j/d Joint Care, aangeraden. Dit is een speciaal dieetvoer voor honden met artritis. Het is tevens klinisch bewezen dat dit voer de pijn in de gewrichten helpt verzachten en en mobiliteit verbetert. Ze zeggen dat dit al te zien is binnen 21 dagen.

Oke, dat zou natuurlijk een uitkomst zijn voor mijn lieve schat. Maar, ware het niet, ik sloeg stijl achterover van de prijs. Voor een zak van 12 kg betaal ik €76! BAM en leeg is mijn portemonnee! Pfff, dat kan ik echt niet opbrengen. Maar ik wil wel het beste voor mijn hond. Wat nu? Op zoek dus naar een goedkopere variant!

hondenvoer

Tip: Glucosamine:

Ik kreeg een tip om Glucosamine te geven in poeder vorm door zijn eten. Baat het niet dan schaadt niet niet, dacht ik zo. Maar wat bleek, mijn schat kreeg enorme last van zijn anaalklieren. Oké, geen goed idee dus.

Topdierenshop.nl:

Dan toch maar overstappen op Hills j/d. Maar dat kan toch goedkoper? Ik ben het internet gaan afstruinen en ik kwam uiteindelijk bij Topdierenshop.nl uit. Daar hebben ze alle soorten gespecialiseerd hondenvoer en ook de Hills j/d, maar liever voor je portemonnee!!! Voor de Hills j/d 12 kg normaal betaal je €60,79. Kijk dat scheelt een hoop!!! Ze hebben ook nog de reduced calorie variant. Deze is speciaal voor honden die te dik zijn. Nu is mijn hond niet te dik, maar dat wil ik wel voorkomen. Dus leek mij dit een goed plan. Kost wel een paar eurootjes meer: €62,49, maar nog steeds geen €76!!!

Oke, nog wel steeds een flink bedrag, maar ik ven er toch voor gegaan.

Wat vind ik van Hills j/d reduced calorie:

Ik geef het nu bijna twee maanden en ik moet zeggen dat ik echt verbetering zie! Mijn oude barreltje is weer een jonge god geworden!!! Nee, serieus! Hij is echt opgeknapt! Ligt niet meer de hele dag in zijn bench, wilt weer spelen en is stukken vrolijker!!! Ik ben helemaal happy! Want als mijn trouwe viervoeter happy is, ben ik het ook!

hondenvoer

Hij kijkt zielig op de foto’s, maar het is niet voor niets een labrador! Als er eten in de buurt is, kijken ze allemaal zielig, zodat ze misschien meer krijgen!!!

hondenvoer

Conclusie Topdierenshop.nl:

Topdierenshop.nl heeft dus het beste voer voor jouw hond tegen een mooie prijs (het kan oplopen tot 40% korting!). Daarnaast verzenden ze gratis bij een aankoop vanaf €25! Ideaal! Pluspuntje: ik hoef zelf niet meer te sjouwen met die 12 kg zak voer! Dat doet de postbode (sorry!!!!!). Ik had besteld voor 14.00 uur en ik had het de dag erop al in huis! Ik kan maar 1 ding zeggen: Top!

2 Reactie's
 • Janneke
  Geplaatst op 19:16h, 28 november Beantwoorden

  Heb zelf nu voer van Renske voor mijn kat. Volgens mijn goed spul. Ze heeft overgewicht en had de neiging om haar voer achter elkaar op te eten maar hier doet ze wat rustiger mee. Ze heeft ook artrose. Heb daar Chinese kruiden voor en PEA tegen de pijn. bij overgewicht gaat het trouwens niet alleen om de calorieën maar vooral ook om een stabiele bloedsuikerspiegel.

  • Kiki
   Geplaatst op 11:30h, 29 november Beantwoorden

   ik heb vaker gehoord dat renske een goed product is. Mijn hond heeft echt baat gehad bij het voor van hills j/d

Geef een reactie