huishoudplein

Rozengeur, poeplucht, muggen en wasmachinereiniger bij huishoudplein.

Huishoudplein, das pas fijn.

Alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van huishouden en schoonmaken, onder 1 dak: Huishoudplein

V.I.Poo. Weg poeplucht?

We kennen het natuurlijk allemaal: die verschrikkelijk stinkende wc’s, waarbij je half over je nek gaat als je binnenstapt. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik daar best wel gevoelig voor ben. Vooral als er dan ook van die lekkere bruine strepen in de wc pot zitten. BAH! Bij mij thuis ruikt het natuurlijk altijd fris en fruitig, want mijn poepjes ruiken naar rozengeur! Maar mocht het voorkomen dat dit een keer niet het geval is, gebruik ik toch stiekem even een luchtverfrisser. Alleen die is zo uitgewerkt en meestal zit je ook nog eens in een nevel van lavendel en lelietjes van dalen. Geen probleem natuurlijk, behalve dat dat lekker op je keel slaat. Allemaal ergernissen die je niet wilt hebben, je hebt al genoeg waar je je druk om maakt.

Ik kwam weer eens die reclame tegen van V.I.Poo. Als eerste wil ik zeggen: wat erger ik mij aan die reclame. Verschrikkelijk! Maar toch werd ik overgehaald om het eens te gaan proberen. De prijs schrok ik enorm van: €9,95 voor een flesje! Pffff, moet het wel heel erg lekker ruiken. Maar dat doet het dus ook! Je hebt maar een klein beetje nodig om je wc weer lekker fris te laten ruiken, in tegenstelling tot die spuitbussen waarbij je helemaal wordt vergast door de nevel die vrij komt van het vele spuiten, want ja, je wilt wel weer een lekker ruikende wc!

Oké, ik had dus de V.I.Poo gebruikt en ik moet bekennen dat de frisse geur, lang bleef hangen. Dat vind ik echt wel een pre! Maar die prijs vind ik wel discutabel.

Tip: ik gebruik het ook als luchtverfrisser voor in de huiskamer. Denk hierbij bv aan de bank en hondenbench. De geur blijft wel langer hangen dan andere luchtverfrissers. Die natte hondenlucht is ook niet echt aangenaam, kan ik je vertellen.

huishoudplein

Roxasect:

En dan nog zo’n probleem: muggen! Oh, wat heb ik een hekel aan die zoemende en stekende bloedzuigende krengen. Bitch, get out of my room! Maar hoe? Ze komen met hordes tegelijk binnen en het rare is: ze prikken mij meestal in mijn handen en voeten. Argh, dat jeukt als een tiet en het erge is dat ik dan zo hard moet krabben van mezelf, dat ik het openkrab en het zeer gaat doen. En dan dat zoemen van die ellendige beesten. Grrrr, ik moet er dan uit en dat beest vangen, anders kan ik echt niet meer slapen. Zo klaar mee!

Nederland heeft ongeveer 20 verschillende soorten muggen. De meeste van deze muggen moeten niks hebben van bloed en leven uitsluitend van nectar en stuifmeel. Van de muggen die wel steken zijn het alleen de vrouwtjes die je lastig vallen! Leuk weetje: geef je buren een kip kado! Want muggen gaan eerder naar de kip dan naar jou toe. Zo, ben je gelijk af van die vervelende bloedzuigers. Let wel op dat je je buren geen haan geeft, anders heb je er als nog een probleem bij!

Nu heb ik daar een oplossing voor: de Roxacent anti-muggen stekker. 2 uur voordat je gaat slapen, zet je hem aan (dus niet de hele dag aan laten staan). De geur (stofje) wat vrij komt is een hel voor muggen (citronella). Daardoor komen ze dus niet binnen en prikken ze dus ook niet. Een misverstand dat veel mensen (waaronder ik) niet weten is, dat het licht aanlaten, geen bal uitmaakt. Muggen komen niet af op licht, maar op warmte!

Maar werkt de anti-muggen stekker die ik kocht bij huishoudplein? Ik weet het niet zo goed. Ik moet heel eerlijk zeggen dat in de eerste dagen, die f*&%#$g bloedzuigers wegbleven, maar na een tijdje had ik er weer 1 in mijn slaapkamer. Helpt het? Discutabel. Het is wel minder en daar doe ik het voor. Daarbij is het gelukkig niet schadelijk voor de gezondheid, dus ik steek de stekker weer snel even aan! De prijs is nu €11,19.

huishoudplein

Wasmachinereiniger:

Ik wil nog wel eens in de zoveel tijd mijn wasmachine reinigen. Dit doe ik dan met flink wat bleek en op 90 graden. Alleen mijn angst is dat als ik weer een was ga draaien ik een soort tie-dye op mijn kleren krijg van de bleek die misschien achter is blijven zitten. Altijd weer een flink stress moment, zodra ik mijn wasmachine leeghaal. Maar ik heb nu wasmachinereiniger gebruikt van Dylon. Dit reinigt, ontkalkt en verfrist. En het rook inderdaad daarna erg lekker. Bijkomend voordeel: stress momentje had ik niet en mijn was kwam er weer schoon en fris uit! Dit is zeker een aanrader dus. Prijs nu: €2,99.

huishoudplein

Dit zijn drie van de 100-den al niet 1000-den producten die Huishoudplein heeft. Je kunt je zo gek niet bedenken, of ze hebben het wel. En het mooie is dat er vaak aanbiedingen zijn. Daarnaast is Huishoudplein onderdeel van een groep “pleinen” waaronder: Babyplein.nl, Scheerplein.nl, Huisdierplein.nl, Drogistplein.nl en Tandartsplein.nl.

3 Reactie's

Geef een reactie