haarelastiekjes

Ibiza haarelastiekjes. De nieuwe trend op het gebied van fashion!

Ibiza haarelastiekjes.

Nieuwe trend: Ibiza haarelastiekjes. Is het wat, of is het een eendagsvlieg?

Ibiza Haarelastiekjes:

De nieuwe trend (uit Amerika) voor het voorjaar en festivals zijn de Ibiza Haarelastiekjes. Deze elastiekjes kun je dus in je haar gebruiken, maar zijn ook top als armband. De bandjes zijn handgeknipt en geknoopt waardoor ze een goede kwaliteit hebben. De eindjes zijn met hitte gesealed om rafelen te voorkomen. Ze zijn van glanzend elastiek met een zachte binnenzijde. Anders dan normale elastiekjes, breken ze je haar niet en blijven ze de hele dag goed zitten. Ook krijg je niet die irritante knik in je haar, wat je wel vaak hebt bij normale elastiekjes.

Als je ze niet om hebt, vouw de elastiekjes na gebruik weer netjes en berg ze goed op. Zo blijven ze mooier. Als het na een tijdje toch verfrommeld is dan kun je hem weer mooi glanzend krijgen met een stijltang.

Welke vond ik leuk?

Ik heb de “Ibiza” variant om en wat staat het leuk! Oke, ik moet nog wat bruiner worden, zodat de kleuren mooier uitkomen, maar ik ben er nu al super blij mee. Ze knellen niet en zijn inderdaad lekker zacht. Ik heb ze ook al aan gehad tijdens het douchen en ik moet zeggen dat ze vrij snel droog zijn. Het duurt wel even, maar ja, dat is natuurlijk altijd zo met stof ed. Ook de kleur bleef mooi, wat ik zeker een pre vind!

ibiza haarelastiekjes

De originele Haarelastiekjes kun je kopen bij Love Ibiza. Ze hebben verschillende setjes, dus voor ieder wat wils. Volg ze ook op facebook voor de actuele informatie.

De setjes kosten €8,95, dus dat is een leuke prijs.
Zouden jullie dit dragen? En zo ja, welke kleuren zijn dan jullie favoriet?

 

Tags:
12 Reactie's

Geef een reactie